حاج اکبر ابراهیمی که کار خیر را از مرحوم پدرش آموخته ، امروز علاوه بر حمایت از خانواده های نیازمند و زنان بی سرپرست ، ساخت مدرسه ، نمازخانه ،مسجد و هزاران کار نیک دیگر پدر آب رسانی ایران لقب گرفته است.
بانو فاطمه دارستانی فراهانی از جمله خیرین نیک اندیشی است که پس از فوت دو فرزند جوانش تصمیم می گیرد برای زنده نگه داشتن نام و یاد فرزندانش به نام آنها مدرسه ای بنا نماید.
فراهم کردن زیرساخت و فراهم کردم آموزش در کنار مهارت در بالاترین سطح جهانی از اهدافی است که باید دنبال کنیم تا مدارس خاص با قابلیت های خاص ساخته شود. این ایده ای است که باید دنبال شود تا خروجی این مدارس دانش آموزان توانمند باشد.
رئیس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور در گفتگو با پایگاه خبری دانه از چگونگی ورودش به عرصه مقدس مدرسه سازی می گوید.
حضور مردانی از جنس نور، شنیدن حوادث تلخ وشیرین تاریخ را با وجود قلب بزرگ و نگاه بلندشان گواراتر کرده اند و «محمدرضا امامی» خیر فداکاری است که به واقع سرگذشتی دلچسب و قابل توجه دارد که حتی اگر گوشه ایی از آن را بیاموزیم و سرلوحه زندگی مان قرار دهیم بی شک دنیای زیباتری خواهیم داشت.
يادگاري پدر اين روزها ميزبان دانش آموزان روستاي رضي آباد مسجد سليمان است. همان جايي كه سالهاي خيلي دور پدر مديريت آن را برعهده داشت و امروز فرزندانش آن را دوباره ساختند و در اختيار دانش آموزان اين منطقه محروم قرار دادند.
فیروز میر باقری مدیر عامل شرکت تعاونی صنایع مرغ مادر ایران اظهار داشت : تا به امروز این مجموعه چندین مدرسه، خوابگاه و سالن ورزشی احداث و تجهیز نموده است .
بانو منصوره خلیلی معتقد است : پدرش محمود خلیلی موسس شرکت بوتان، با انجام کارهای عام المنفعه زمینه را برای ورود او به امور خیریه بازکرد.
مدرسه مي سازيم براي اينكه آينده كشور به دست فرزندان آگاه و پرتلاش و اميدوار ساخته شود. اين هدف گروهي از پزشكان ورودي سال 1365 دانشگاه تهران است. خيّراني كه حالا در كنار هم 5 مدرسه در مناطق محروم ساخته اند و لبخند را به چهره كودكان اين مناطق هديه داده اند.
مهاجر پذیر بودن استان البرز موجب شد این شهر به عنوان یکی از محروم ترین استان ها در بحث فضای آموزشی قرار گیرد. .
برای ساختن آینده فرزندان این مرزو بوم ، تمام هَم و غم خود را به کار می برد چون معتقد است فرصت کم است و باید دست به کار شد .او به رویاهای ،خود و برادرش که همان ساخت مدرسه بود در جوانی جامعه عمل پوشاند.
دکتر«رضا گل نراقی» دندانپزشک ، استاد دانشگاه و از خیرین مدرسه سازی است که تا کنون برای اعتلای آموزش و پرورش کشور بانی ساخت 7 باب مدرسه در اطراف تهران و محله های محروم شده است .
خیرین مدرسه ساز معماران مهربانی و عطوفت هستند. آنها با فراهم کردن بستر آموزشی برای همه کودکان سرزمینمان در تلاشند تا عدالت آموزشی را در سراسر کشور برپا کنند تا مبادا کودکی به دلیل نبود امکانات از تحصیل بازماند.
مدرسه سازی حاصل یک سیر تکاملی از عشق تا آگاهی است . هرکلنگی که توسط خیرین برای ساخت مدرسه به زمین زده می شود به مثابه کاشت دانه ای است که رشد می کند و به تدریج به درختی تناور تبدیل می شود که با تمام درختان دنیا متفاوت است .همیشه در حال رشد است ثمره می دهد هرگز ار حرکت باز نخواهد ایستاد نه برگری از آن زرد می شود و نه میوهایش پژمرده می شوند.
آتش عشق به تعليم و تربيت هنوز هم در وجودش شعله ور است. يادگاري هاي با ارزش او در شهركرد آرزوی هايی بود كه با همسرش داشت . حالا همسرش نيست اما مدرسه هايي كه به ياد و نام او ساخته شدند پذيرای دانش آموزان شهركردی است.
حاج ابوالفضل هندویان خیر مدرسه سازی است که معتقد است با دعای خیر پدر وارد امور خیریه خوصوصا مدرسه سازی شده است.