در راستای تکریم خیرین مدرسهساز، همایش “خشتهای ماندگار” با حضور پرشور مسئولین و نیکوکاران در شهرستان کاشمر برگزار شد.
اولین روزهای سال ۱۴۰۴ که به نام سرمایه گزاری در تولید نام گزاری گردیده، اولین مشارکت خیری توسط بانوی خیر مدرسه ساز با اهداء طلا به ارزش ۲ میلیارد و ۱۰۰ میلون تومان جهت ساخت مدرسه ۳ کلاسه در بخش کوهپایه شهر کرمان صورت پذیرفت.
طی تفاهم نامه ای با خیر نیکوکار عبدالامام کعبی تفاهم نامه ساخت و تکمیل ۱۴ فضای آموزشی به استعداد ۸۵ کلاس درس در استان های گیلان، مازندران و گلستان با حضور رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور به امضا رسید.
در راستای نهضت توسعه نهضت عدالت آموزشی و بهبود زیرساختهای تحصیلی مناطق کمتر برخوردار، تفاهمنامه احداث یک باب مدرسه در روستای تازهکند شهرستان میاندوآب با حضور خیر گرانقدر جناب آقای وهاب قادری به امضا رسید.
محمد حاجی اسحاق از هوشمندسازی ۱۱۵۴ کلاس درس در ۸۵۶ مدرسه روستایی و شهری ۲۲ استان کشور در سال گذشته و بهرهمندی بیش از ۱۰۰,۰۰۰ دانشآموز از این تجهیزات فناورانه خبر داد.
غلامعلی رافتی گفت: خیرین مدرسه ساز خراسان رضوی همواره حضور ارزشمندی دراین کار خیری داشته اند و امیدواریم در سال 1404 با توجه به نهضت مدرسه سازی اخیر و همچنین حضور خیرین در مشارکت در پروژه های مولد سازی بتوانیم جمع تعهدات را به افزایش صد درصدی برسانیم.
دکتر میرباقری اظهار داشت : ورود به عرصه مدرسه سازی به همت و تلاش و پیگیری پدرم( سید مرتضی ) بود چون یکی از موسسین و در واقع بنیانگذار هیئت امنای مجمع خیرین مدرسه ساز فارس آن مرحوم بودند که بعداًها با تشویق و دلگرمی و اعتمادی که به بنده داشتند در این مسیر قدم گذاشتم و بسیار مفتخرم که می توانم ادامه دهنده راه پدرم باشم.
رحمان محمدنیاکان تصریح کرد: در سال 1403تعهد خیرین در استان ایلام 100میلیارد تومان بوده است و تقریبا صد درصد محقق گردیده است .
علی فراهانی اظهار داشت : در سال 1403 تعهد خیرین ۱۴۷ میلیارد ریال بوده که به میزان ۱۳۲ میلیارد ریال تحقق پیدا کرده است.
سید ناصر اعلایی اظهار داشت : تاکنون ساخت فضاهای تجاری در بیش از ۳۰ مدرسه قم انجام شده و 30 مدرسه این استان مجهز به نیروگاه خورشید شده است .
آیین کلنگزنی مدرسه ۱۲ کلاسه خیرساز روستای بادکی همزمان با آغاز سال جدید و با حضور مسئولان استانی برگزار شد.