مال و فرزندانتان زینت زندگی دنیاست ولیکن اعمال صالح که تا قیامت باقی‌ست، نزد پروردگارت بسی بهتر و عاقبت آن نیکوتر است.

(( سوره کهف آیه ۴۶ ))

  • دوشنبه, ۳۰ مهر ۱۴۰۳
logo logo
تاریخ انتشار: ۰۵:۱۰:۲۴ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۹
چاپ
کد خبر: ۶۸۴

۳۷ درصد فضای آموزشی استان قم را خیرین مدرسه‌ساز ساخته‌اند

۳۷ درصد فضای آموزشی استان قم را خیرین مدرسه‌ساز ساخته‌اند

مدیرکل آموزش‌ و پرورش استان قم گفت: بیش از ۳۷ درصد از سرانه‌های آموزشی قم را خیرین مدرسه‌ساز به وجود آورده‌اند که جای قدردانی و سپاس دارد.


به گزارش روابط عمومی جامعه خیرین مدرسه ساز کشور ، حمیدرضا شیخ‌الاسلام در جلسه مشترک رئیس سازمان نوسازی،  توسعه و تجهیز مدارس کشور با خیرین مدرسه‌ساز استان با اشاره به ارتباط تنگاتنگ کیفی بین مدارس نوین و پیشرفت تحصیلی دانش‌آموزان اظهار داشت: استان یزد در زمینه ساخت و نوسازی مدارس در کشور رتبه نخست را دارد و در زمینه کنکور سراسری نیز این شهر همیشه حائز رتبه‌های برتر است.

وی با انتقاد از پایین بودن سرانه‌های آموزشی در استان افزود: قم جزء 6 استان آخر کشور در وجود فضاهای آموزشی  است اما با این‌وجود رتبه چهارم کشوری را در زمینه کنکور سراسری دارد.

مدیرکل آموزش‌ و پرورش استان قم گفت: از مجموع 220 هزار دانش‌آموز در استان قم بالغ‌بر 30 هزار دانش‌آموز اتباع مختلف نیز وجود دارد که در کشور بی‌نظیر است.

شیخ‌الاسلام خاطرنشان کرد: مهاجرپذیر بودن قم ازجمله مواردی است که  سبب متحول‌شدن نسبت جمعیتی استان در طول چند سال می‌شود از این منظر نیاز به ساخت مدرسه‌های جدید در استان کاملاً ضروری است.

وی با تأکید بر نقش پر رنگ خیرین مدرسه‌ساز در پر کردن خلأ های آموزشی استان تصریح کرد: بیش از 37 درصد از سرانه‌های آموزشی قم را خیرین مدرسه‌ساز به وجود آورده‌اند که جای قدردانی و سپاس دارد.

مدیرکل آموزش‌ و پرورش استان قم ادامه داد: یکی از بزرگ‌ترین و مهم‌ترین مشکلات که چالش‌های آموزش‌ و پرورش استان عدم اختصاص اعتباراتی است که به این استان تخصیص داده می‌شود.

وی بابیان برخی مشکلات مدارس نوساز استان تصریح کرد: کمبود فضای فرهنگی، نمازخانه،  ستون کشی‌های غیرمنطقی، مشکلات معماری و دیده نشدن سالن جلسات از مهم‌ترین کمبودها و مشکلات مدارس استان قم است.

شیخ‌الاسلام بابیان مشکلات ناشی از نبودن سالن ویژه امتحانات و جلسات در مدارس استان تأکید کرد: نبود سالن‌های ویژه مراسم‌ها و جلسات سبب شد تا هزینه‌های امتحانات ترم خرداد در استان بیش از یک میلیارد و 120 میلیون تومان شود.

مدیرکل آموزش‌ و پرورش استان قم عنوان کرد: در حال حاضر 25 پروژه نیمه‌تمام در استان وجود دارد که امیدواریم با مساعدت خیرین مدرسه‌ساز در آینده‌ای نزدیک آماده تجهیز و بهره‌برداری شود.

وی ادامه داد: برگزاری جلسات آموزش خانواده، آموزش‌های فرهنگی و کاهش مشکلات ناشی از فقر فرهنگی و ناهنجاری‌های جامعه نیازمند در نظر گرفته شدن فضاهای لازم در آن است که متأسفانه تا به امروز در اکثر مدارس استان در نظر گرفته نشده است.

منبع: تسنیم 

منتشر کننده : نزاکت الهیاری