مال و فرزندانتان زینت زندگی دنیاست ولیکن اعمال صالح که تا قیامت باقی‌ست، نزد پروردگارت بسی بهتر و عاقبت آن نیکوتر است.

(( سوره کهف آیه ۴۶ ))

  • یکشنبه, ۲۹ مهر ۱۴۰۳
logo logo
تاریخ انتشار: ۰۲:۲۸:۰۷ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۲
چاپ
کد خبر: ۵۳۲

افتتاح هنرستان خیرساز دکتر شهرام فرجی مراغه

افتتاح هنرستان خیرساز دکتر شهرام فرجی مراغه

هنرستان «دکتر شهرام فرجی» مراغه روز چهارشنبه با حضور دکتر فرجی، ظفر محمدی فرماندار مراغه، جلیل اسلامی مدیر آموزش و پرورش مراغه و تنی چند از مسؤولان طی مراسمی افتتاح شد.


به گزارش روابط عمومی جامعه خیرین مدرسه ساز کشور ؛ این هنرستان که کلنگ آن در خرداد 1394 به زمین زده شد پس از دو سال ساخت و ساز  بی‌وقفه در تاریخ 21 تیر 1396 افتتاح و به بهره‌برداری رسید.

دکتر شهرام فرجی، مدیرعامل بنیاد نیکوکاری دست‌های مهربان کشور در این آیین با اشاره به فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی این بنیاد گفت: حمایت از اقشار نیازمند، زنان سرپرست خانوار، تامین جهیزیه زوج‌های نیازمند، آزادسازی زندانیان جرائم غیرعمد و نیز احداث مراکز آموزشی و درمانی از جمله اهداف این بنیاد نیکوکاری است.

فرجی افزود: هم اکنون ۱۵ هزار نفر زیر پوشش خدمات حمایتی این بنیاد قرار داشته و ۱۲ شعبه در سراسر کشور به فعالیت‌های حمایتی از اقشار نیازمند می‌پردازند.

وی با اشاره به طرح‌های در دست اجرای این بنیاد در کشور ادامه داد: احداث اولین مرکز اوتیسم ایران در اصفهان، بیمارستان ۱۲۵ تختخوابی کرج و مدرسه ۶ کلاسه در شیراز از جمله طرح‌های در دست اجرای بنیاد نیکوکاری دست‌های مهربان است.

وی با اشاره به احداث هنرستان ۱۸ کلاسه مراغه توسط این بنیاد اضافه کرد: کار ساخت این هنرستان از سال ۹۴ در زمینی به مساحت پنج هزار متر مربع در این شهرستان آغاز شده و هم اکنون آماده بهره‌برداری و بهرمندی هنرجویان این منطقه است.

همچنین ظفر محمدی فرماندار مراغه در آیین افتتاح هنرستان ۱۸ کلاسه شهرام فرجی گفت: مشارکت خیران با فرهنگیان و معلمان در عرصه تعلیم و تربیت، کار حسنه‌ای است که دارای پیامدهای مثبت فرهنگی و اجتماعی برای جامعه است.

وی با بیان اینکه احساس مسئولیت خیران مدرسه‌ساز در توسعه مدارس و فضاهای آموزشی در این شهرستان قابل تحسین و تقدیر است ادامه داد: مدرسه‌سازی توسط خیران مدرسه‌ساز، فرصت مناسبی برای کمک به توسعه آموزشی، فرهنگی و اجتماعی نسل‌های آینده جامعه است.

وی با اشاره به نقش فرهنگیان و معلمان در تربیت نسل‌ها اضافه کرد: آموزش و پرورش به عنوان پل بین دولت و مردم، همواره نقش تعیین کننده و انکارناپذیری در پرورش استعدادها و شکل‌گیری شخصیت‌های بزرگ سیاسی، علمی و فرهنگی کشور داشته است.

مدیر آموزش و پرورش مراغه نیز در این آیین گت: توسعه فضاهای آموزشی و فرهنگی از جمله هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های مهم آموزش و پرورش در سال‌های اخیر است.

جلیل اسلامی افزود: ایجاد هنرستان‌های مختلف از جمله آموزشکده‌های فنی، کشاورزی و تربیت بدنی در این شهرستان و نیز وجود ۱۳ مدرسه شبانه‌روزی در نقاط مختلف، به ویژه در مناطق محروم این شهرستان از ظرفیت‌های موجود در بخش آموزش و پرورش این شهرستان است.

وی با اشاره به نقش مشارکت‌های مردمی در توسعه بخش‌های آموزشی مراغه ادامه داد: خیران مدرسه ساز در سال‌های اخیر همواره در توسعه این فضاهای آموزشی که از ضرورت‌های عرصه تعلیم و تربیت در این شهرستان بوده، گام‌های بزرگی برداشته‌اند.

 

این هنرستان 18 کلاسه با میانگین ظرفیت پذیرش 500 دانش‌آموز، در زمینی به مساحت پنج هزار متر مربع واقع شده و زیربنای آن 4200 متر مربع است.

هنرستان دکتر شهرام فرجی در چهار طبقه ساخته شده که تمام هزینه‌های ساخت و ساز و راه‌اندازی آن را دکتر شهرام فرجی، بنیان‌گذار و مدیرعامل بنیاد نیکوکاری دست‌های مهربان تأمین کردند.

قابل ذکر است که این هنرستان، امکانات متعددی از قبیل هشت کارگاه بزرگ، چند آزمایشگاه، سالن‌های همایش و سایر نیازهای یک فضای آموزشیِ استاندارند را در خود جا داده است.

شهرستان مراغه با حدود ۲۵۰ هزار نفر جمعیت در ۱۲۷ کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی واقع است.

نزاکت الهیاری