مال و فرزندانتان زینت زندگی دنیاست ولیکن اعمال صالح که تا قیامت باقی‌ست، نزد پروردگارت بسی بهتر و عاقبت آن نیکوتر است.

(( سوره کهف آیه ۴۶ ))

  • جمعه, ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴
logo logo
تاریخ انتشار: ۰۶:۱۳:۵۰ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۳
چاپ
کد خبر: ۵۲۸۲

مسیر توسعه ایران از توجه به انسان و تعلیم و تربیت آغاز می‌شود

مسیر توسعه ایران از توجه به انسان و تعلیم و تربیت آغاز می‌شود

استاندار گیلان در دیدار با مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه‌ساز کشور، با تأکید بر نقش انسان و آموزش در توسعه پایدار، تصریح کرد: مدرسه خاستگاه پیشرفت حقیقی است و ساخت‌وساز فیزیکی بدون تربیت نیروی انسانی، توسعه‌ای سطحی و ناپایدار خواهد بود.


به گزارش روابط عمومی جامعه خیرین مدرسه ساز کشور ، هادی حق‌شناس در نشست با محمدرضا جعفری، مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه‌ساز کشور، با اشاره به اهمیت رویکرد انسان‌محور در فرآیند توسعه گفت: توسعه واقعی از مدرسه و انسان آغاز می‌شود، نه از ساختمان‌های مجلل و برج‌های بلند. تجربه کشورهای عربی خلیج فارس ثابت کرده که بدون سرمایه‌گذاری روی نیروی انسانی، توسعه خریدنی نیست.

وی در این دیدار که علی دقیق مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان گیلان، نرگس دستیار مدیرکل آموزش و پرورش و میرمسعودی و یعقوبی رئیس و مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه ساز گیلان نیز حضور داشتند با بیان اینکه انسان توسعه‌یافته در مدرسه تربیت می‌شود، ادامه داد: اگر قرار است ایران به توسعه‌ای پایدار دست یابد، باید توجه اساسی به آموزش، پرورش و فرهنگ‌سازی داشته باشد. ما از همه اقدامات خیرخواهانه در راستای ارتقای زیرساخت‌های آموزشی حمایت می‌کنیم.

۵۶ درصد مدارس کشور با مشارکت خیرین ساخته شده است

در ادامه این نشست، محمدرضا جعفری، مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه‌ساز کشور، با اشاره به اقدامات این مجمع در راستای ایجاد عدالت آموزشی، اظهار کرد: خیرین مدرسه‌ساز تاکنون ۵۶ درصد از مدارس کشور را احداث کرده‌اند و این خیران تنها در سال جاری بیش از ۱۸ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان برای احداث مدرسه هزینه کرده‌اند.

جعفری افزود: علاوه بر احداث مدرسه، توجه به مهارت‌آموزی دانش‌آموزان، مشارکت والدین و تقویت کمیسیون‌های مدرسه‌یار نیز باید مدنظر قرار گیرد.