
رونمایی از میثاق نامه توسعه عدالت در فضاهای آموزشی و پرورشی استان مرکزی
میثاق نامه توسعه عدالت در فضاهای آموزی و پرورشی استان مرکزی با حضور حاج آقا فخاری رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز استان مرکزی ، ضرغام پرنیان مشاور وزیر و دبیرقرارگاه عدالت تربیتی وزارت آموزش و پرورش ، مهدی زندیه وکیلی استاندار مرکزی و لنجابی مدیر کل نوسازی مدارس استان مرکزی امضا شد.
به گزارش روابط عمومی جامعه خیرین مدرسه ساز کشور ، مدیرکل نوسازی مدارس استان مرکزی در ابتدا اقدامات صورت گرفته را شرح داد و افزود : در استان مدارس کپری و سنگی وجود ندارد و توانستیم ۳۷ مدرسه کانکسی را جمع آوری کنیم .
لنجابی با بیان اینکه ۲۴۰ مدرسه تعمیر و بازسازی شده است ، اظهار کرد :اطلاعات و آمار دقیق مدارس موجود است و نیازهای هر منطقه و مدرسه به تفکیک وجود دارد .
وی بیان داشت :۲۵۸ میلیارد تومان در سال گذشته برای پروژههای مختص استان اختصاص یافته است و در سال جدید،این رقم به ۳۶۷ میلیارد تومان افزایش خواهد یافت .
لنجابی با اشاره به اینکه ۲۵ پروژه جدیددر سطح استان شروع خواهیم کرد،افزود:هدف ما این است که با استفاده از منابع موجود و همکاری مسولین نیازهای فضاهای آموزشی استان را به سرعت رفع کنیم و با هدف بهبود کیفیت مدارس، پروژههای جدید را به اجرا درآوریم .
استاندار مرکزی با بیان اینکه در راستای تحقق عدالت آموزشی بایستی از تمام ظرفیت های موجود استفاده شود ، افزود: این رویکرد میتواند باعث کاهش فاصلههای آموزشی برای همه دانشآموزان شود .
مهدی زندیه وکیلی اظهار کرد: با توجه به اینکه عدالت آموزشی بهعنوان اصل مهم توسعه پایدار جامعه شناخته میشود لیکن استفاده از تمامی ظرفیتها و منابع موجود بهخصوص خیران مدرسهساز در رسیدن به این مهم ضروری است .
وی با بیان این مهم که مدرسه سنگی در استان وجود ندارد بیان کرد: استان مرکزی فاقد مدارس کانکسی است مگر اینکه تعداد دانشآموزان منطقهای یک یا ۲ نفر باشد که ساخت مدرسه برای این تعداد میسر نباشد .
زندوکیلی تاکید کرد : فرماندار هر شهرستان موظف است مدارسی که نیاز به تعمیرات دارند را شناسایی و گروههای جهادی حوزه خود را برای حل مشکلات و تعمیرات مدارس اعزام کند.
مشاور وزیر و دبیرقرارگاه عدالت تربیتی وزارت آموزش و پرورش گفت :اگر کار خوبی سنگ بنا گذاشته شود باید مروج آن باشیم و نگاه سیاسی کنار گذاشته شود .
ضرغام پرنیان با اشاره به این مهم که رییس جمهور اولویت خود را آموزش و پرورش قرارداده ،افزود: برای ساخت مدرسه نباید منتظر بودجه ای از سمت دولت بود و بایستی از کمک خیرین و مردم در این حوزه کمک گرفت.
وی با بیان اینکه در برخی از استان ها که فقیر هستند و مدرسه سنگی دارند قرارداد اولیه بنیاد مستضعفان با این استان ها بسته شده است ،افزود: خوشبختانه استان مرکزی فاقد چنین مدارسی است .
وی افزود: برای انجام پروژه ای همه بایستی پای کار بیایند و از اولیا پول جمع آوری شود تا آن مهم تحقق یابد .
پرنیان با بیان اینکه دستگاه ها موظف به کمک و ارایه خدمت در این حوزه هستند افزود : هر دستگاهی پای کار آمد و کمک کرد قابل تقدیر است و افرادی که سرباز میزنند اختیار از سمت استاندار است و باید برخورد صورت گیرد .
وی تصریح کرد : استان دارای کمبودهایی است که بایستی بصورت نقدی و یا با انجام کار ،انجام وظیفه صورت گیرد .پرنیان تاکید کرد : دستگاه ها و نهادهای ک مسولیت اجتماعی دارندبایستی سهم خود را مشخص کنند و سپس با خیرین و دستگاه ها کار انجام شود .
شایان ذکر است در پایان این نشست میثاق نامه توسعه عدالت در فضاهای آموزی و پرورشی استان مرکزی توسط مسولین حاضر در جلسه امضا شد.