گردهمایی روسا و مدیران عامل مجامع خیرین مدرسه ساز کشور برگزار شد
گردهمایی روسا و مدیران عامل مجامع خیرین مدرسه ساز کشور صبح امروز3 بهمن ماه سال جاری در محل سازمان نوسازی مدارس کشور با حضور رئیس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور و رئیس سازمان نوسازی مدارس برگزار شد.
به گزارش خبرنگار جامعه خیرین مدرسه ساز کشور ،گردهمایی روسا و مدیران عامل مجامع خیرین مدرسه ساز کشور صبح امروز 3 بهمن ماه سال جاری با حضور دکتر قفلی رئیس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور ، حاج اکبر ابراهیمی نماینده وزیر آموزش و پرورش در جامعه خیرین مدرسه ساز کشور ،مهندس جعفری مدیرعامل ، دکتر خان محمدی رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور ، اعضای هیات مدیره جامعه خیرین مدرسه ساز ، روسا و مدیران عامل مجامع خیرین مدرسه ساز کشور ، دکتر برزوی رئیس دانشگاه فرهنگیان و دکتر حیدری معاون مالی ایشان برگزار شد.
در ادامه این جلسه خانم دانشمهر دبیر جلسه گزارشی از اهم فعالیت های جامعه خیرین مدرسه ساز کشور اعم از ، تهیه چارت تشکیلاتی جامعه ،برگزاری منظم جلسات کمیسیون های جامعه خیرین مدرسه ساز کشور ، تشکیل کارگروه مدرسه و زیست بوم ، افتتاح مدرسه مرحومه رقیه شاه حسینی ، حضور دکتر قفلی در کمیسیون پژوهش مجلس شورای اسلامی ، برگزاری بیست و ششمین جشنواره خیرین مدرسه ساز در استانها ، حضور رئیس جمهور شهید در آیین افتتاح 1100 پروژه آموزشی در کشور ، برگزاری کارگروه امور بین الملل در شیراز ، گردهمایی روسا و مدیران عامل به میزبانی اصفهان ، برگزاری همایش ملی خیرین در سالن اجلاس سران، شروع اولین روز کاری وزیر آمورش و پرورش دکتر کاظمی با خیرین ، حضور دکتر مهاجرانی و همسر خیر ملی مرحوم زنده یاد سلیمی آشتیانی در زنگ بازگشایی مدرسه ، احداث 521کلاس درس توسط بنیاد قلم چی در سراسر کشور ، هوشمند سازی 300 کلاس درس در اصفهان ، تحلیل از رتبه های برتر کنکور با حضور روسای مجامع توسط بنیاد قلم چی ، ساخت مدرسه به نام زنده یاد حافظی در سیستان و بلو چستان توسط حاج آقا شاه حسینی و مهندس قلم چی ، گردهمایی مسئولین شورای بانوان خیرین مدرسه ساز به ریاست دکتر نیزاری ، دیدار رئیس و مدیرعامل جامعه خیرین با دکتر پزشکیان رئیس جمهور در جهت رفع مشکلات فضاهای آموزشی ، گردهمایی گروهای جهادی ، تاکید رئیس جمهور بر انرژهای تجدید پذیر ، تفاهم نامه احداث نیروگاهای خورشیدی در 2500 مدارس خیر ساز اصفهان ، ساخت 56درصد فضاهای آموزشی کشور توسط خیرین ، حضور وزیر آموزش و پرورش در هفتادو چهارمین جلسه آموزش و پرورش ، حضور مجامع خیرین سیستان و بولوچستان و بوشهر ، آذربایجان شرقی در جلسات هیات مدیره جامعه خیرین مدرسه ساز کشور ،برگزاری سومین همایش امور بین الملل در کیش ، برگزاری هفتادو پنجمین جلسه هیات مدیره به میزبانی مجمع فارس در کیش و ....را مطرح کرد.
در ادامه این نشست مهندس جعفری یاد و نام خیرین نیک اندیش مدرسه ساز آقایان مرحوم زنده یاد دکتر حافظی ، بجستانی ، علی پور ، مردانی آذر ، خسرو شاهی ، سلیمی آشتیانی و ...گرامیداشت و اظهار داشت : بحث زیست بوم ، وضعیت مجامع خیرین مدرسه ساز استانها ،استفاده از نیروگاه خورشیدی ، مشکلات دانشگاه فرهنگیان از جمله مواردی است که در این جلسه به آن پرداخته خواهد شد.
در ادامه شاخص های ارزیابی مجامع طی گزارش تصویری توسط خانم مهندس دانشمهر به سمع و نظر اعضا رسید که در آن به موضوعاتی نظیر دفاتر مالی در استانها ، اساس نامه مجامع ، مجوزهای استانی ، محل اخذ مجوزها ، وضعیت محل استقرار مجامع خیرین ، کمیسیون های فعال در مجامع و شهرستان ها ، تعداد نیروهای شاغل در مجامع استانی و شهرستانی ،محل تامین اعتبار نیروها ،آمار ماشین های در اختیار مجامع استانی ،وضعیت تجهیزات مجامع ، وضعیت سیستم اداری مجامع ، تعداد جلسات برگزار شده در مجامع استانی ، زمان بندی تاریخ برگزاری انتخابات مجامع ، عمده ترین مشکلات و کمبودها و ... اشاره کرد.
سپس اعضای حاضر نقطه نظرات ، اقدامات انجام شده ، پیشنهادات و انتقادات خود را مطرح کردند که در ادامه بخشی از آن آماده است .
دکتر اسپرورین : تقدیر از زحمات مهندس جعفری و حاج آقا فخاری بهتر است گزارشی جامع به همراه آمار از مجامع به جامعه خیرین مدرسه ساز ارسال شود.
دکتر نوید ادهم : جلسه با مدیران مدارس خیر ساز ،آموزش زبان فارسی ، توانمند سازی معلمین ، تقویت کتابخانه ،تجهیز مدارس شبانه روزی و هنرستان ها ، هیات امنایی کردن مدارس به خصوص خیر ساز
حاج آفا افتخاری در ادامه این نشست ، به بحث مولد سازی اشاره کردو گفت: باید روسا و مدیران عامل در جلسات حضور داشته باشند
حاج آقا خواجه رضایی: جلساتی با حضور رئیس سازمان نوسازی ، روسای مجامع و جامعه خیرین مدرسه
خانم دکتر نیزاری : اگر برای این گردهمایی بیانه ای تنظیم شود و موارد مهم در آن تذکر شود .
حاج آقا نیاکان : تخلیه مدارس سنگی جهت حفظ سلامتی دانش آموزان( وجود 68 مدرسه سنگی در استان ایلام) و کمک از هیات مدیره جامعه خیرین مدرسه ساز در این خصوص
دکتر قربانی در ادامه این نشست گزارشی از تهیه 15 مستند از زندگی نامه خیرین مدرسه ساز و تهیه پادکست زندگی نامه خیرین را ارائه داد و در ادامه پادکستی که از زندگی نامه مرحوم زنده یاد حافظی تهیه شده بود را خدمت حضار ارائه داد.
حاج آقا آخوندیان : کمبود نیروی انسانی ، مشکلات مالی مجامع ، همکاری دو جانبه بین مشارکت های مردمی و مجامع ، گنجانده شدن زندگی نامه خیرین در کتب درسی ،
حاج آقا رضا زاده : 65 مدرسه کانکسی در استان فارس ، به همت حاج اکبر ابراهیمی ساماندهی شد که انشاالله به زودی به بهره برداری خواهد رسید
حاج آقا علائی :بیش از 40 درصد مدارس قم به همت خیرین مدرسه ساز ساخته شده است .اگر 350 هزار کلاس در سال در استان قم ساخته شود می توانیم مشکلات فعلی را حل کنیم . توسعه فضاهای فنی و حرفه ای ، ساخت هنرستان در جوار کارخانه ها ،ساخت هنرستان های فاخر متناسب با صنعت بومی استان در دستور کار مجمع قم است.
حاج آقا فاضلی : زنجان از نظر فضاهای آموزشی جزو مناطق محروم است ، کمبود اعتبار جهت گاز کشی و تعمیرات جزعی برخی از مدارس ، جامعه خیرین از مجامع بخواهد هر استانی تجربیات موفق خودرا به جامعه ارسال نماید.یک سوم معلمان زنجان عضو مجمع خیرین استان هستند و در بحث مدرسه یاری مشارکت می کنند.
حاج آقا عقیلی : مشکلات ساخت و وجود قوانین دست و پاگیر در شهرداری ، وجودتراکم دانش آموزی و مهاجرت به این استان و نیاز به ساخت بیش از 51 کلاس درس در سال ، نیاز مشارکت خیرین استانی و کشوری در سمنان ، عدم تکمیل پروژهای نیمه تمام خیر ساز ، عدم توجه به دانشگاه فرهنگیان
مهندس حریری : خاطر ه ای از مدارس خیر ساز
استاد نوروزی : کردستان مهد معدن است امیدواریم بتوانیم برای مجمع استان با چند ین معدن مذاکره داشته باشیم تا بتوانیم با درآمد آن به مجمع کمک کنیم . عقد خواهر خواندگی با استان های برخوردار در جهت رفع مشکلات فضاهای آموزشی
حاج آقا کمیلی : تغییرات در مدیران آموزش و پرورش ، نوسازی ، استانداران یکی از مشکلات و چالش های موجود در مجمع خیرین مدرسه ساز گرگان ، مدرسه یاری یکی از اموری است که از گذشته دور در استان گلستان اجرایی می شود
حاج آقا فراهانی : در راستای مسئولیت اجتماعی چندین پروژه با مشارکت خیرین محلی ، شرکت فولاد راد ،شرکت برق حرارتی و ... در نقاط محروم استان همدان ساخته شده است . گزارشی از کمبودها و مشکلات فضاهای آموزشی در راستای نهضت مدرسه سازی توسط مجمع خیرین استان تهیه شده است .کمیسیون مدرسه یاری همدان ظرف دو سال گذشته بیش از 5 میلیارد تومان به مدارس کمک کرده است .
مهندس بیگی : بند خ ماده 20 فرصت عالی در عرصه مدرسه سازی است اما جایگاه مجامع در آن مشخص نشده است ومواردی در این خصوص وجود دارد که نیازمند اصلاح است.عدم همکاری مشارکت های مردمی در آموزش و پرورش با مجامع خیرین ، کمبود زمین در استانها ، عدم مولد سازی در برخی از استان ها
حاج آقا پروینی : وجود 20 مدرسه سنگی و همکاری خیرین و استاندار در برچیده شدن مدارس سنگی
حاج آقا فخاری :تکریم مجمع خیرین مدرسه ساز استان مرکزی از خدمات حاج اکبر ابراهیمی
خانم خدیجه نیزاری نیز در این جلسه ضمن تقدیر از همه خیرین به خصوص حاج اکبر ابراهیمی خیر نیک اندیش مدرسه ساز اظهار داشت : 27 سال است که در این مجموعه خدمت می کنم و از همه روسا و مدیران عامل مجامع مادرانه تقدیر می کنیم و از شما می خواهیم هوای بانوان را داشته باشند.
دکتر ملا احمدی:پیشنهاد برگزاری جلسه مشترک بین روسا ، مدیران مجامع خیرین ،مدیران کل آموزش و پرورش و نوسازی در اسفند ماه ، اقدامات بی نظیری در استانها مطرح می شود که بازتابی در فضاهای مجازی نداشته باشد.
دکتر برزویی رئیس دانشگاه فرهنگیان در ادامه این نشست اظهار داشت : توفیق دارم در جمع کسانی هستند که با باورهای قلبی خود در این جمع حضور دارند .
وی ادامه داد: 98 هزار مرکز آموزشی در 17 رشته داریم .اینان سفیران مدرسه ساز ی خواهند بود و امیدواریم بتوانیم از برکات انها بهره مند شویم .
وی خاطر نشان کرد: دانشگاه فرهنگیان ،اولین جلسه را استان به استان با خیرین مدرسه ساز برگزار خواهد کرد. هرساختمان و بنایی که توسط خیرین ساخته می شود به نام ایشان نامگذاری خواهد شد و قدرشناسی حداقلی از آنان انجام شود.در ادامه هریک از حضار در خصوص این دانشگاه ومشکلات موجود مواردی را مطرح کردند که از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد:
دکتر ملا احمدی : بنیاد فرهنگیان جلسه ای با جامعه خیرین مدرسه ساز داشته باشد.
مهندس پیروزان : نگاه مردم به دانشگاه فرهنگیان عوض شود و مردم را پای کار دانشکاه فرهنگیان بیاوریم .
مهندس شاهسوارانی : مشکلات دانشگاه فرهنگیان جدی است .عدم حمایت ما از این دانشگاه موجب می شود هرکسی را به کلاس درس بفرستند . باهمکاری هم تلاش کنیم دانشگاه فرهنگیان در خور شاسته داشته باشیم معلم را به صدر بنشانیم تا میهن را اباد کنیم .
خانم کاکخانی : معلمان ما با سواد هستند متاسفانه تعداد زیادی از انها به دلی امرار معاش در اسنب کار می کنندظرفیت استخدام معالمان را بالا ببرید . نگاه خوبی به معلمان وجود ندارد.
حاج آقا رحمانی :دانشگاه فرهنگیان به صورت هیات امنایی اداره می شود و ما تا به امروز نتوانستیم در کنار خیرین از انها بهره ببریم.
گفتنی است : در پایان این مراسم بیانیه ی گردهمایی روسا و مدیران عامل مجامع خیرین توسط مهندس جعفری قرائت شدو هدیه و لوح تقدیری از طرف سازمان نوسازی مدارس به روسا و مدیران عامل مجامع خیرین اهدا شد.
شایان ذکر است : هدیه ای از طرف جامعه خیرین مدرسه ساز کشور به مهندس حریری رئیس سابق مجمع خیرین مدرسه ساز بوشهر اهدا شد.
نزاکت اللهیاری