نخستین نشست کارگروه نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی استان اصفهان
در راستای سیاستهای دولت چهاردهم و تاکید رئیسجمهور بر توسعه عدالت آموزشی، نخستین نشست کارگروه نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی و پرورشی استان اصفهان تشکیل شد.
به گزارش روابط عمومی جامعه خیرین مدرسه ساز کشور ،
نخستین نشست کارگروه نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی و پرورشی استان اصفهان با حضور استاندار، مدیران کل نوسازی مدارس و آموزش و پرورش، رئیس مجمع خیرین مدرسهساز و اعضای کارگروه استانی تشکیل شد.
مهدی جمالی نژاد استاندار اصفهان در این نشست از لزوم ورود جدی و پای کار آمدن تمامی اعضای این کارگروه و دستگاه های مرتبط استان در نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی کشور گفت و ابراز داشت: ورود شخص رئیس جمهور در این زمینه، نشان از اهمیت ویژه توسعه عدالت در فضاهای آموزشی کشور دارد.
استاندار اصفهان ضمن تجلیل از اقدامات و پیگیری های مجمع خیرین مدرسه ساز گفت: تمامی ارگان های دولتی بایستی با تمام توان در کنار خیرین و بخش خصوصی به رفع مشکلات موجود استان اهتمام داشته باشند.
مجتبی ملا احمدی رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز استان گفت خوشبختانه با تاکید رئیس جمهور در دولت چهاردهم موضوع آموزش و پرورش موضوع اول دولت شده است.
رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز استان اصفهان با اشاره به اینکه یکی از بندهای توسعه عدالت در فضاهای آموزشی مدارس سنگی است و اصفهان پیشگام حذف مدارس سنگی در کشور می باشد گفت: به همت خیرین و مجمع خیرین مدرسه ساز تمامی مدارس سنگی در استان که نیاز به حذف دارد در حال پیگیری است و با مدارس نوساز جایگزین خواهد شد.
ملا احمدی از تلاش برای ساخت مجموعه های محله محور برای رفع محرومیت و توسعه عدالت آموزشی گفت و اظهار داشت: در هفته گذشته دو مجموعه بزرگ مقیاس محله محور یکی در خمینی شهر و دیگری در شهرضا کلنگ زنی و تفاهم نامه آن منعقد شد.
وی همچنین از موارد مهمی که بایستی در خصوص توسعه عدالت آموزشی پیگیری شود موضوع مدارس پر تراکم خواند و گفت: این مدارس در نواحی اصفهان نیز موجود است.
فتحی مدیرکل نوسازی مدارس استان اصفهان نیز با ارائه گزارشی از وضعیت مدارس سنگی در استان اصفهان، از چالش مدارس فرسوده و نیاز به تخریب و بازسازی استان و مدارس پر تراکم گفت و ابراز کرد: خوشبختانه در برنامه هفتم توسعه منابع خوبی در این زمینه پیش بینی شده است.
نظریان مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان در این نشست با بیان نیازهای مختلف جهت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی از موضوعاتی چون تراکم دانش آموزی و فرونشست گفت و اظهار داشت: امروز دوران هوش مصنوعی است و اگر از عدالت آموزشی صحبت می شود تدریس بر مبنای تکنولوژی روز نیز بایستی مد نظر قرار گیرد.
در این نشست علاوه بر امضای تفاهم نامه های برچیدن تمامی مدارس سنگی استان، بر توسعه عدالت آموزشی در تمامی سطوح تاکید شد.
تشکیل جلسه با شهرداران و فرمانداران، اعلام اولویت های آموزش و پرورش در خصوص مدارس پرتراکم، تدوین نقشه راه نهضت ملی توسعه عدالت در فضاهای آموزشی و برگزاری هفتگی کمیته ها با نمایندگی منتظری مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری به عنوان نماینده استاندار از جمله مصوبات این نشست بود.
براساس تاکید رئیس جمهور نهضت تحولی توسعه عدالت در فضاهای آموزشی کشور با رویکرد مشارکت مردم محور در اولویت دولت چهاردهم قرار گرفت . پیش بینی می شود در مرحله نخست تمامی مدارس سنگی ناایمن در سراسر کشور ساماندهی شوند.