آغاز ساخت ۴۳ کلاس درس در خراسان شمالی با مشارکت مردم / توجه دولت وفاق به نظام تعلیم و تربیت
وزیر آموزش و پرورش در خراسان شمالی گفت : قرار است این جریان فراگیر شود، فرمانداران و بخشداران نیز باید موج راه بیندازند تا تحول در دل روستاها پیش برود.
به گزارش روابط عمومی جامعه خیرین مدرسه ساز کشور ،؛علیرضا کاظمی شامگاه پنجشنبه در نشست «نهضت توسعه عدالت مدرسه سازی با مشارکت مردم» در خراسان شمالی اظهار کرد: آموزش و پرورش برای اولین بار در اولویت دولت قرار گرفت و این نشان از توجه دولت وفاق به نظام تعلیم و تربیت دارد.
وی با بیان اینکه مسیر توسعه کشور از آموزش و پرورش می گذرد افزود: نظام یاددهی زیرساخت توسعه هر کشور محسوب میشود و در این میان آموزش و پرورش به عنوان مولد سرمایه انسانی می تواند جامعه را به قله پیشرفت برساند.
وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: اگر عدالت آموزشی وجود نداشته نباشد، صحبت از عدالت در دیگر بخشها بی معنا است و بر این اساس تاکنون بیش از ۱۰ جلسه با این موضوع برگزار و نقشه راه تدوین شده است.
کاظمی با بیان اینکه توسعه عدالت با دو رویکرد دنبال می شود افزود: یکی توسعه عدالت آموزشی با رویکرد محرومیت زدایی از فضای آموزشی است که کاملا با رویکرد متفاوت از آنچه در نظام ساخت و ساز جاری است، دنبال می شود.
وی تصریح کرد: مورد دیگر، رویکرد مردمی سازی است که با نگاه به مسائل هر استان دنبال می شود، این نظام در چند بخش شامل مدارس کانکسی، مدارس سنگی، مدارس تخریبی و مدارس با تراکم بالا و مناطقی که سرانه آموزشی کم است پیگیری می شود.
وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: این اطلاعات در اختیار استانداران قرار گرفته؛ نظام راهبری و نظارت هم در کشور تشکیل و در اختیار استانداران است.
کاظمی اظهار کرد: اگر قرار است این جریان فراگیر شود، فرمانداران و بخشداران نیز باید موج راه بیندازند تا تحول در دل روستاها پیش برود.
وی ادامه داد: در خراسان شمالی ساخت ۴۱ کلاس درس با مشارک مردم آغاز شده است، زمین و مسوول طرح شناسایی و کارها آغاز شده است.
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه توسعه عدالت آموزشی با رویکرد ارتقای کیفیت در مدارس دولتی موضوع دیگری که دنبال می شود و در این بخش نقشه راه تهیه شده و به زودی اجرا می شود، گفت: این برنامه چهار بخش دارد که شامل تحول در نظام یادگیری، تحول در چیدمان کلاس ها، روش تدریس و توانمند سازی معلمان است.
کاظمی گفت: ساز و کار تعریف شده و شبکه ای در آموزش و پرورش طراحی تا به توسعه عدالت آموزشی دست یافت.