مال و فرزندانتان زینت زندگی دنیاست ولیکن اعمال صالح که تا قیامت باقی‌ست، نزد پروردگارت بسی بهتر و عاقبت آن نیکوتر است.

(( سوره کهف آیه ۴۶ ))

  • چهارشنبه, ۰۵ دی ۱۴۰۳
logo logo
تاریخ انتشار: ۰۷:۵۶:۲۳ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۹
چاپ
کد خبر: ۵۰۰۱

اولین جلسه کارگروه فضای سبز مدارس برگزار شد

به ریاست مهندس شاهسوارانی ،

اولین جلسه کارگروه فضای سبز مدارس برگزار شد

اولین جلسه کارگروه فضای سبز مدارس به ریاست مهندس شاهسوارانی صبح امروز 19 آذرماه در محل جامعه خیرین مدرسه ساز کشور برگزار شد.


به گزارش خبرنگارجامعه خیرین مدرسه ساز کشور ،این جلسه  به ریاست مهندس فرهاد شاهسوارانی و با حضور مهندس جعفری مدیرعامل جامعه خیرین مدرسه ساز کشور ، دکتر نوید ادهم رئیس کمیسیون مدرسه یاری ، نجفی افشار معاون مدیرعامل و اعضای کارگروه ( خانم ها ، غلام رضا ،  جاوید ،دانشمهر ، فقیهی  و آقایان ،محمد علی فتاحی ،خسرو سلجوقی، بهرام تفعدی نیا ، علی زرافشان ، اژدر منافی ، بهرام تفقدی نیاز ، غلامرضا قنبری  ) برگزار شد .

مهندس فرهاد شاهسوارانی عضو هیات مدیره جامعه خیرین مدرسه ساز کشور ، رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز استان مازندران و رئیس کارگروه فضای سبز در این جلسه اظهار داشت : شاگرد کوچک مدرسه عشق و  معلم زاده هستم .شاگرد هستم و  شاگرد خواهم ماند.

وی ادامه داد:  امروز مسئله محیط زیست مسئله جهانی است که در شاخص های محیط زیستی درگیر آن هستیم . بر باور من حل این مشکل و بسیاری از مشکلات این مملکت مدرسه است . نیازمند این هستیم که آموزش های لازم برای محیط  زیست را از مدرسه آغاز کنیم. این کار توسط مدرسه یاران انجام شده و نتایج خوبی بدست آوردیم .ارتباط بین دانش آموز ، معلم و محیط زیست و سازمان هایی که مسئولیت محیط زیست را دارند می تواند به خوبی شکل بگیرید و الزامی است .احتیاج داریم که یک نسل آشنا به محیط زیست و طبیعت بپرورانیم . کارگروه می بایست به سمت مدرسه و زیست بوم سوق داده شود . سعی کنیم از تمام اندیشمندان و علاقه مندان استفاده نماییم  و دانش آموزان را در این گارگروه دخالت دهیم . دانش آموزان انتقال دهنده این امر آموزش هستند و به این وسیله خانوادهای آن هم به  این سمنت کشانده شود . امیدوارم با کمک شما قدمی برداریم  به سمت آینده ای بهتر .

مهندس شاهسوارانی در ادامه بیان کرد : طی طرحی بنیاد فرهنگی آرش در مازندران ،از دانش آموزان  خواست در پاک سازی محیط زیست منزل تا مدرسه و همچنین فضای سبز قدم بردارند که این نتیجه این امر ، تفکیک زباله کشف طلای کثیف ، فرهنگ سازی و بهره بری اقتصادی دانش آموزان شد .

وی از اعضای کارگروه خواست نقطه نظرات و پیشنهادات خود را در خصوص این کارگروه مطرح کنند( که از آن جمله می توان به تشکیل اتاق فکر ،  کاشت نهال های مقاوم سازی شده نسبت به شرایط محیطی ، ایجاد  فضای سبز جنگلی ، فرهنگ سازی در درخت داری و مراقبت از فضای سبز در مدارس و پلاک گزاری آن به نام مدارس  ،فرهنگ سازی در مدارس در جهت حفظ پوشش گیاهی ، احیا و توسعه فضاهای موجود ، دوری از موازی کاری ،  افزایش سرانه زیستی کشور در درازمدت ، هدف گزاری و متناسب سازی برنامه ها با اهداف ،  اشاره کرد.)

در ادامه خانم مهندس جاوید، گزارشی از برنامه پیش بینی شده در این کارگروه را ( پیش بینی اهداف  ، چالش ها ،راهکارها ، ساختار تشکیلاتی مدرسه و زیست بوم ، گروهای هدف ،هدف گزاری برنامه های  کوتاه مدت ،میان مدت و بلند مدت ، استفاده از ظرفیت مدارس ، مشارکت خانوادها  ، جلب مشارکت خیرین در راستای اهداف محیط زیست ، استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و ...)  خدمت حضار ارائه داد.

مهندس جعفری مدیرعامل جامعه خیرین مدرسه ساز کشور در ادامه این نشست، ضمن ارائه گزارشی از کمیسیون های جامعه خیرین مدرسه ساز کشور اظهار داشت : امیدواریم  این کارگروه بتواند در راستای اهداف تعلیم و تربیت گام بردارد .

دکتر مهدی نوید ادهم در این جلسه اظهار داشت : کمیسیون مدرسه یاری در جامعه خیرین با دوهدف مدرسه داری و مدرسه یاری فعالیت خود را آغاز کر د که این امر پیرو  فرایند کار تعلیم و تربیت است  . 

وی ادامه داد: موارد مطرح شده نشان از دغدغه مندی اعضا و اهمیت موضوع است . شرح وظیفه ای در این کارگروه تدوین شود و طبق آن پیش رویم ،  استفاده از ظرفیت جامعه خیرین  متناسب با امکانات موجود می تواند ما را در رسیدن به اهداف یاری دهد.

 

نزاکت اللهیاری