چاپ
کد خبر: ۴۹۸۲
حمیدرضا حاجی بابایی در مراسم بهره برداری از هنرستان دخترانه خیر ساز مرحوم خانی در شهرستان کاشمر ؛
آموزش و پرورش باید حرف اول دولت ها باشد
نایبرئیس اول مجلس شورای اسلامی در مراسم بهره برداری از هنرستان دخترانه خیر ساز مرحوم خانی در شهرستان کاشمرگفت: اگر میخواهیم کشور و همه ما نجات پیدا کنیم باید وزارت آموزش و پرورش با وزارت نفت ادغام شود و درآمدهای نفت باید برای همین دانشآموزان باشد تا آینده کشور تضمین شود.
به گزارش روابط عمومی جامعه خیرین مدرسه ساز کشور ، حمیدرضا حاجی بابایی نایبرئیس اول مجلس شورای اسلامی ،شنبه دهم آذر همزمان با فرارسیدن هشتاد و هفتمین سالگرد شهادت عالم مجاهد سید حسن مدرس (ره) و روز مجلس در آیین افتتاح هنرستان دخترانه خیر ساز مرحوم خانی در شهرستان کاشمر آرامگاه آن شهید گرانقدر، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره این شهید مبارز و تبریک روز مجلس به همکاران خود، با بیان اینکه زیباترین جلوه زندگی را در مدارس میتوان دید، اظهار داشت: اگر بخواهیم کشور از هر جهت بینیاز شود و رشد کند باید به آموزش و پرورش رسیدگی کرد.
وی افزود:مدارس باید به گونهای باشند که وقتی دانشآموزان وارد آن شدند نخواهند بیرون بیایند، این جزو سند تحول بنیادین است.
نایبرئیس اول مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مدارس در سند تحول بنیادین حیات طیبه دیده شدهاند، تصریح کرد: اگر میخواهیم شاهد کاهش آسیبها و ناهنجاریها باشیم باید به مدارس توجه جدی داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه اگر میخواهیم کشور و همه ما نجات پیدا کنیم باید وزارت آموزش و پرورش با وزارت نفت ادغام شود، اظهار کرد: درآمدهای نفت باید برای همین دانشآموزان باشد تا آینده کشور تضمین شود.
حاجی بابایی با بیان اینکه تا وقتی معلم در قله نباشد نمیتواند دانشآموز را به قله برساند، تصریح کرد: باید به معلمان بیش از این توجه شود. روزی که کلاسهای درس زیباتر از اتاق مدیران باشد، باید در کشور جشن گرفت.
وی با اعلام اینکه دانشآموزان باید از بهترین امکانات و تجهیزات برخوردار باشند، بیان کرد: هنوز آن آموزش و پرورش تراز نظام اسلامی شکل نگرفته است.
نایبرئیس اول مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در بودجه ۱۴۰۳ هرچه برای نوسازی مدارس پیشبینی کرده بودند ۵ هزار میلیارد تومان دیگر اضافه کرده ایم، اذعان داشت: بر اساس فرمایش رهبر معظم انقلاب حرف اول دولتها باید آموزش و پرورش باشد.
وی با تأکید بر اینکه اگر مساجد ما میخواهند قدرتمند باشند، باید روحانی محله وارد مدرسه شود و با دانشآموزان رفاقت داشته باشد، اذعان داشت: آموزش و پرورش بیبدیل و هیچ هم ردیفی ندارد.
وی با بیان اینکه برای رفع مشکلات ابتدا باید حال معلمان خوب باشد، افزود: ۵۰ هزار میلیارد تومان مصوب کردیم، تا رتبهبندی معلمان اجرا شود، اما متأسفانه آنقدر دیر اجرا شد که نارضایتی معلمان را در پی داشت.
هنرستان دخترانه مرحوم علیخانی به صورت مشارکتی با ۱۲ کلاس درس در سه طبقه احداث شده است.
سید حسن مدرس در سال 1278ق. در زواره اصفهان متولد شد. وی، پس از طی تحصیلات مقدماتی در حوزة اصفهان به فراگیری علوم دینی پرداخت. مدرس، پس از پایان تحصیلات در اصفهان، در سال 1311ق. برای ادامه تحصیل راهی حوزة نجف شد.
پس از به ثمر نشستن نهضت مشروطه، در متمم قانون اساسی، شرط حضور پنج مجتهد طراز اول جهت نظارت بر مصوبات مجلس شورای ملی تصویب گردید. در این راستا، سیدحسن مدرس از سوی علمای نجف بدین منظور پیشنهاد شد.
مدرس با پایان مجلس دوم و شروع انتخابات دورة سوم به اصرار مردم تهران در انتخابات شرکت کرد و به عنوان نماینده آن شهر در دو دوره سوم و چهارم برگزیده شد.
مدرس در مجلس چهارم یکی از سرسختترین مخالفان افکار رضاخان بود، هر چند در پایان این دوره رضاخان از سوی احمدشاه به عنوان نخستوزیر انتخاب شد.
در مجلس پنجم که در بهمن 1302 شروع بهکار کرد با وجود تلاش رضاخان، مدرس به عنوان نمایندة مردم تهران و رهبر اقلیت به مجلس راه یافت و در برابر جمهوریخواهی رضاخان به شدت مقاومت نمود. مدرس در آن مجلس، درخواست استیضاح رضاخان را نمود که با واکنش شدید رضاخان و تهدید به قتل مدرس و مخالفان استیضاح نافرجام ماند. در پایان مجلس پنجم، حکومت به صورت رسمی به رضاخان انتقال یافت(آبان 1304) و تلاش نمود از ورود مدرس به مجلس ششم جلوگیری کند، اما مدرس از سوی مردم تهران به نمایندگی انتخاب شد، ولی حکومت با اعمال محدودیت و حتی اقدام به ترور وی در تاریخ هفتم آبان 1305سعی نمود او را از عرصه سیاسی کنار بگذارد.
درانتخابات مجلس هفتم با حذف رایهای مدرس از ورودش به مجلس جلوگیری کردند و همین عدم انتخاب، مصونیت سیاسی وی را حذف و مقدمات تبعید و شهادت ایشان را فراهم نمود. مدرس در روز دوشنبه شانزدهم مهر 1307 دستگیر و به خواف تبعید شد و پس از مدت نه سال به کاشمر انتقال پیدا کرد. سرانجام، در تاریخ 10 آذر 1316 به شهادت رسید و در شهر کاشمر به خاک سپرده شد. پس از انقلاب اسلامی، روز شهادت ایشان به عنوان روز مجلس انتخاب و نامگذاری شد.
منتشر کننده : نزاکت اللهیاری