مال و فرزندانتان زینت زندگی دنیاست ولیکن اعمال صالح که تا قیامت باقی‌ست، نزد پروردگارت بسی بهتر و عاقبت آن نیکوتر است.

(( سوره کهف آیه ۴۶ ))

  • شنبه, ۰۳ آذر ۱۴۰۳
logo logo
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۲:۲۵ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۱
چاپ
کد خبر: ۴۹۰۱

مدرسه را ورود اصلی به سعادت و خوشبختی جوانان می‌دانم

امیر حسن همایون نصب خیر نیک اندیش مدرسه ساز ،

مدرسه را ورود اصلی به سعادت و خوشبختی جوانان می‌دانم

امیر حسین همایون نصب می گوید: ازآن‌جایی‌که در کار فرهنگی سالها فعالیت می کردم مدرسه را ورود اصلی به سعادت و خوشبختی جوانان می‌دانم. یعنی پایگاهی که اگر ما این جایگاه را حفظ کنیم سرمایه‌گذاری برای نسل آینده انجام داده‌ایم.


به گزارش خبرنگار جامعه خیرین مدرسه ساز کشور ، مدرسه پایه زندگی همه کودکانی است که امید این جهان به آ­ن­ها گره خورده است. کودکانی که اگر مسیر تحصیلشان را هموار بسازیم، مسیر آینده را هموار خواهند ساخت. در دنیای پیشرفته امروز حیف است که هنوز کودکانی را در وطن عزیزمان می­بینیم که به دلیل کمبود مدرسه و کلاس درس از زیباتر دیدن و زیباتر ساختن دنیا باز مانده­ اند و باز می­ مانند.
درست است که اکنون فرهنگ مدرسه سازی در میان مردم گسترش بیشتری یافته و هستند کسانی که دست در دست هم گذاشته و اقدام به مدرسه سازی در مناطق محروم سرزمینمان کرده ­اند اما هنوز هم نیاز است کار با شکوه مدرسه سازی خیلی بیش از این­ها در کشور جا بیفتند و بیشتر و بیشتر انجام پذیرد.

جامعه خیرین مدرسه ساز کشور در سال 78 به همت جمعی از خیرین بنا شد .خیرین مدرسه ساز با کار نیک و پسندیده مدرسه سازی نه فقط به کودکان بازمانده از تحصیل کمک می­ کنند بلکه از آسیب دیدن آنها در آینده جلوگیری می‌کنند. با ساخت مدرسه‌ها و کمک به تحصیل دانش آموزان محروم یک کشور، از جامعه­ ای امن­ تر برخوردار خواهیم بود. مدرسه کودکان را در مسیر زندگی درست پرورش می ­دهد و از ورود دوباره آن­ها به دنیای محرومیت جلوگیری می‌کند.

امیر حسن همایون نصب خیر نیک اندیش  فارغ تحصیل علوم قرآنی است و دستی گشاده در امور خیریه دارد.

این خیر نیک اندیش پس از دست دادن  پسر ، عروس و نوه اش در صانحه تصادف تصمیم می گیرد به یاد آنها مدرسه ای بنا کند تا نامشان برای همیشه جاودان باقی بماند.وی به همراه همسرش در سال 1401، مدرسه 12 کلاسه محسن و علیرضا را به نام و یاد پسر و نوه اش در نصیر شهر رباط کریم به صورت تمام خیری بنا می کند .با این خیر نیک اندیش گفتگویی داشتیم که در ادامه می خوانید.

آقای همایونی نصب چه شد وارد عرصه مدرسه سازی شدید؟

وی گفت : به اعتقاد من این خلایی است که در تفکر جامعه وجود دارد و من فرهنگ را ارتش خاموش می‌دانم. ارتش خاموشی که چراغی است که بعدها روشن خواهد شد و ما از این ارتش غافل شدیم و کوتاهی کردیم .

وی ادامه داد: در این مسیرما هرچقدرسرمایه‌گذاری انجام دهیم هزینه نیست و اندوخته‌ای برای آینده و مدخلی است برای ورود به سعادت کشور . باید به این نکته توجه داشته باشیم که خداوند وقتی‌که می‌خواست پیامبر را معرفی کند عنصر اصلی پیامبر را عنصر عقلانیت و عنصر اخلاق  عنوان کردند. منشأ وجود این دو عنصر تزکیه و مرکز آن خانواده است که اگر این دو جایگاه را تثبیت کنیم و تزکیه و تعلیم‌وتربیت را به وجود بیاوریم آینده کشور را تضمین می‌کنیم.

چگونه با مجمع خیرین مدرسه ساز آشنا شدید و چه طور نصیر شهر را برای مدرسه سازی انتخاب کردید؟ 

این خیر نیک اندیش می گوید:  یکی از دوستان من آقای مهندس شریعتی( رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز شهرستان های استان تهران )  منطقه داودیه را به عنوان نقطه ای محروم درشهرستان های استان تهران به بنده معرفی کردند. ما بعد از بازدید متوجه محرومیت منطقه شدیم و تصمیم گرفتیم این مدرسه را در وسعت 3 هزار متر مربع در 12 کلاس درس در مقطع ابتدایی برای پسران  بسازیم.  خوشبختانه این مدرسه به صورت   هیئت امنایی توسط بنده و همسرم اداره می شود و یکی از مدارس خوب منطقه شده به طوریکه فضا و محیط آن بعد از دو سال پیشرفت قابل ملاحظه ای  کرده‌است.

مدرسه سازی چه تاثیری در نسل آینده و ترویج کار خیر دارد؟

وی امی افزاید:  ازآن‌جایی‌که در کار فرهنگی سالها فعالیت می کردم مدرسه را ورود اصلی به سعادت و خوشبختی جوانان می‌دانم.  یعنی پایگاهی که اگر ما این جایگاه را حفظ  کنیم سرمایه‌گذاری برای نسل آینده انجام داده‌ایم.

شکی در آن نیست که خیرین ، با ساخت مدارس در سراسر ایران به خصوص در مناطق محروم  چه نقش پر رنگی در آینده فرزندان این سرزمین خواهد داشت. به امید آن روزی که  واژه محرومیت در هیچ جامعه‌ای جایی نداشته باشد.

 

نزاکت اللهیاری