بیست و ششمین جشنواره خیرین مدرسه ساز استان لرستان برگزار شد
در بیست و ششمین جشنواره خیرین مدرسه ساز استان لرستان از جمع کثیری از خیرین تقدیر شد.
به گزارش روابط عمومی جامعه خیرین مدرسه ساز کشور ، بیست و ششمین جشنواره خیرین مدرسهساز استان لرستان امروز، ۳۱ خردادماه سال جاری با حضور جمع کثیری از خیرین در پردیس علامه طباطبایی دانشگاه فرهنگیان لرستان برگزار شد.
علیمحمد رضوی، رئیس مجمع خیرین مدرسهساز استان لرستان در این جشنواره با بیان اینکه تاکنون یکهزار و ۵۶۰ مدرسه در استان توسط خیرین احداث شده است، اظهار کرد: یکهزار و ۵۷ خیر مدرسهساز در لرستان فعالیت دارند که علاوه بر ساخت در تهیه نوشتافزار دانشآموزان نیازمند، تجهیز و رفع مشکلات مدارس نیز پیشقدم هستند.
وی ادامه داد: امید میرود با تداوم اقدامات خیرخواهانه و افزایش خیرین مدرسهساز گامهای استوار در راستای ایجاد فضاهای آموزشی استاندارد و ایمن برداشته شود.
یونس بهاروندایرانیا، سرپرست اداره کل آموزش و پرورش لرستان در این جشنواره با اشاره به تأکیدات دولت سیزدهم بر گسترش عدالت آموزشی و اینکه موضوع عدالت آموزشی در تمام اجزا برای اعتلا و رشد و پیشرفت دانشآموزان نهفته است، گفت: اعتبارات آموزش و پرورش اندک است و در لرستان یکهزار مدرسه کلنگی و فرسوده داریم که نیازمند بازسازی هستند.
وی افزود: از چهار هزار و ۵۰۰ مدرسه استان ۵۷ درصد در زمان انقلاب ساخته شده و مستحکم هستند اما ۱۷.۵ درصد از مدارس نیازمند مقاوم سازی و ۲۶ درصد که حدود ۱۳۰۰ مدرسه هستند نیز فرسوده و تخریبی است و هنوز راه زیادی برای رسیدن به مدارس استاندارد، ایمن و بدون مشکل داریم.
بهاروندایرانیا با بیان اینکه خیرین مدرسهساز سابقه بسیاری نسبت به سایر خیرین دارند، اضافه کرد: توجه ما در امر تعلیم و تربیت تنها مختص به علمآموزی نیست و اکنون در هر آموزش و پرورش یک خانه محیط زیست ایجاد شده تا دانشآموزان یاد بگیرند که زندگی و حیات ما وابسته به محیط زیست است.
وی با بیان اینکه خیرین مدرسهساز دلسوز جامعه هستند و با علم به کمبود امکانات دولتی وارد میدان شدهاند اما در لرستان نیازمند حمایت بیشتری هستیم تا محرومیت از چهره استان زدوده شود، اظهار کرد: قبل از انقلاب سرانه فضای آموزشی یک و نیم مترمربع بود اما اکنون به همت خیرین مدرسهساز در کوچکترین و دورافتادهترین روستاها نیز تلاش بر این است که مشکلی در امر آموزش وجود نداشته باشد.
بهاروندایرانیا افزود: سیاست دولت سیزدهم بر ایجاد عدالت آموزشی و توازن امکانات در این زمینه است و همه اسناد بالادستی تاکید بر عدالت آموزشی دارند و تلاشمان بر این است که به این مهم دست یابیم.
سرپرست اداره کل آموزش و پرورش لرستان با تأکید بر اینکه باید در استان رشته های فنی و مهارتی توسعه یابد، گفت: نیازمند هستیم دانش.آموزان به سمت مهارتآموزی سوق داده شوند چرا که مشکل لرستان بیکاری است و رشتههای مهارتی و کار و دانش میتوانند بلافاصله دانشآموزان را به سمت بازار کار سوق دهند.
بهاروندایرانیا افزود: رسیدن به عدالت آموزشی با یک ارگان برطرف نمی.شود و همه باید به امر تعلیم و تربیت و آموزش کمک کنند.
منتشر کننده : نزاکت اللهیاری