مال و فرزندانتان زینت زندگی دنیاست ولیکن اعمال صالح که تا قیامت باقی‌ست، نزد پروردگارت بسی بهتر و عاقبت آن نیکوتر است.

(( سوره کهف آیه ۴۶ ))

  • یکشنبه, ۰۴ آذر ۱۴۰۳
logo logo
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۰:۱۴ - ۱۴۰۳/۰۳/۲۳
چاپ
کد خبر: ۴۷۰۸

گردهمایی روسا و مدیران عامل مجامع خیرین مدرسه ساز کشور برگزار شد

به میزبانی استان های کردستان ، مرکزی و اصفهان ؛

گردهمایی روسا و مدیران عامل مجامع خیرین مدرسه ساز کشور برگزار شد

گردهمایی روسا و مدیران عامل مجامع خیرین مدرسه ساز کشور صبح امروز 23 خرداد ماه سال 1403 در هتل چهارباغ اصفهان با حضور مدیران و روسای مجامع خیرین مدرسه ساز کشور ، استاندار اصفهان ، رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور ، رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز استان اصفهان و اعضای هیات مدیره جامعه خیرین مدرسه ساز کشور برگزار شد.


به گزارش خبرنگار جامعه خیرین مدرسه ساز کشور ،  دکتر سیدرضا مرتضوی  استاندار اصفهان ،در جمع روسا و مدیران عامل مجمع  خیرین مدرسه ساز استانها  اظهار داشت : اصفهان شهر شهیدان ، خیریه ها و نیکوکاری است و می بایست تجلیل از خیرین را نهادینه نماییم .

در ادامه این نشست ،ارتباط زنده با شبکه خبر و  سیما اصفهان برقرار شد و رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور ، رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز استان اصفهان ، رئیس کمیسیون مدرسه یاری مواردی را مطرح کردند . 

حمید رضا خان محمدی رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور در این گردهمایی اذعان داشت :   به فرمایش شهید جمهور،  خیرین شریک راهبردی هستند.در فرهنگ ایرانی اسلامی ، کار خیر قدمت طولانی دارد به طوریکه ما ، 8 هزار و 300 طرح عمرانی در غالب مدرسه سازی داریم که بیش از 50 درصد آن  با مشارکت خیرین انجام شده است .

وی بیان کرد : خیرین خیر خواه هستند و بالاترین خیر خواهی نگاه به آینده است . اگر بخواهیم برای آینده برنامه ریزی کنیم باید کاری نیکو و منحصر به فرد انجام دهیم که مدرسه سازی از آن جمله است .

وی با اشاره به اینکه ، ما برای فرزندان ایران مدرسه می سازیم. آن را مرمت و تجهیز می کنیم و  دانش آموز به این وسیله آینده کشور را خواهند ساخت اظهار داشت : خیرین مدرسه  ساز مثل ستاره در آسمان کار خیر می درخشند .

وی با تاکید بر اینکه ، اگر به مردم اعتماد کنیم ، جلوتر از آنان حرکت نکنیم ،  تکالیف خود را انجام دهیم و راه را هموار نماییم  خواهیم دید نقش مردم برای توسعه و آبادانی و عمران بی بدیل است به همین دلیل است که حضرت آقا امسال را سال "جهش تولید با مشارکت مردم" نامیدند.

وی افزود: روزی 8 فضای آموزشی با ظرفیت 32 کلاس درس ، با مشارکت خیرین در کشور ساخته می شود .در بعصی از شهرها هر هفته یک مدرسه  افتتاح می شود. دانش آموزان مهمترین عنصر پیشرفت و آبادانی کشور هستندو اگر بخواهیم موضوعات راهبردی ، فرهنگی و غیره حل شود می بایست به امر مدرسه سازی توجه ویژه داشته باشیم . 

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور تصریح کرد: در این دوره کوتاه 23 هزار کلاس درس استاندر سازی شده که 64 درصد از این کلاسها توسط نگاه خیر خیرین است .

وی با اشاره به اینکه ، اول انقلاب میزان سرانه آموزشی یک و نیم بود و امروز این رقم به 5/8 رسیده است اذعان داشت : ساخت هنرستان ها در جوار کارخانه  ها نگاهی راهبردی است که توسط خیرین انجام شده است .

وی با تاکید بر تجهیز 235 هنرستان اذعان داشت : خیرین امید آفرین هستند .در طرح شهید عجمیان 70 هزار کلاس درس شاداب سازی شده است و کار بی نظیر خیرین ، ثبت زیباترین لحظات و آن لحظه افتتاح مدرسه است .

خان محمدی با اشاره به اینکه ، آخرین حضور شهید جمهور در یک مدرسه خیر ساز بودبیان کرد: ما بزرگترین نهاد مردمی و پیشرو در کارهای بزرگ مخصوصا در حوزه علم و ادب هستیم .

دکتر مجتبی ملا احمدی عضو هیات مدیره جامعه خیرین مدرسه ساز کشور در ادامه اظهار داشت : ما در حال برنامه ریزی برای سال 1403 هستیم . رویکرد که در طی سالهای گذشته به آن پرداخته شده بود در دستور کار قرار گرفت و جامعه خیرین غیر از مدرسه سازی در مدرسه یاری نیز ورود کرد.

وی با اشاره به اینکه ، هر سال بالای 30 تفاهم نامه به امضا استاندار اصفهان می رسد افزود: دکتر مرتضوی با خلوص نیت همراه ما در عرصه مدرسه سازی هستند چرا که خود خیر مدرسه ساز هستند .

وی با تاکید بر اینکه ، امروز 100 فعال اقتصادی 100 هنرستان ما را تحت پوشش قرار خواهند و دربحث تجهیزات ورود خواهند کرد گفت : با مشارکت  بنیاد قلم چی 300 مدرسه در استان اصفهان هوشمند سازی خواهد شد .

وی تصریح کرد: امروز در عرصه توانمند سازی دانش آموزان ،فرهنگیان و خانوادها یکی از فعالین اقتصادی ما پلتفرمی طراحی کرده است که در آن 100 خیر  در توانمند سازی دانش آموزان و خانواده ها  مشارکت خواهند کرد. 

وی ادامه داد: دنبال عددهای کلان و رقم های بزرگ نیستیم ما خشت  به خشت و آجر به آجر آماده دریافت  کمکهای مردمی در توسعه زیر ساخت های آموزشی در بحث سخت افزاری و نرم افزاری  هستیم .

دکتر ملا احمدی بیان داشت :  اصفهان شهر خیرین نیک اندیش است که در همه عرصه ها به خصوص تعلیم و تربیت گام بر می دارند. وجود  2500 خیر مدرسه ساز و 700 دانش آموز به عنوان سفیر مدرسه ساز یکی از افتخارات مجمع اصفهان است .

رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز استان اصفهان ،  در این جلسه از راه اندازی سامانه مانیتورینگ و پالایش اطلاعات پروژه های مردمی و مشارکتی خبر داد و گفت : این سامانه می تواند علاوه بر تسریع امور ،خیرین اطلاعات جامع و کاملی در خصوص پروژهای خیرین را در اختیار خیرین و مسئولین قرار دهد.

دکتر ملا احمدی گفت : این سامانه در استان اصفهان راه اندازی شده که حاضریم ان را به طور رایگان در اختیار مجامع کشور قرار دهیم .

دکتر نوید ادهم رئیس کمیسیون مدرسه یاری در ادامه این گردهمایی گفت : مردم  به گونه های مختلف به خصوص در کار آموزش مشارکت دارند و جامعه خیرین مدرسه ساز به عنوان عالی ترین جریان نیکوکاری در حال حرکت است. در این جریان افتخار آمیز تنها افرادی که تمکن مالی دارند حضور ندارند بلکه می توانند در این جریان با مشارکت حتی یک آجر و مبالغ کم در حوزه مدرسه سازی ، مدرسه داری و مدرسه یاری ورود کنند.

وی خاطر نشان کرد: اگر خیرین نبودند قطعا امروز مدارس به صورت سه و یا چهار نوبته اداره می شد و  خیرین در کنار ساختمان سازی به انسان سازی می پردازند.

 در ادامه این جلسه دکتر محمدصالح طیب‌نیا، عضو هیأت علمی دانشگاه اصفهان و ریس پژوهشکده آلاء، در خصوص  «آینده خیریه‌ها و تشکل‌های مردم‌نهاد در ایران و جهان، ویژگی‌ها و الزامات» مواردی را مطرح کردند و حضار خواستند مطالب ارائه شده در حضور وزیر آموزش و پرورش مطرح شود .

نزاکت اللهیاری