مال و فرزندانتان زینت زندگی دنیاست ولیکن اعمال صالح که تا قیامت باقی‌ست، نزد پروردگارت بسی بهتر و عاقبت آن نیکوتر است.

(( سوره کهف آیه ۴۶ ))

  • یکشنبه, ۰۴ آذر ۱۴۰۳
logo logo
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۲:۳۱ - ۱۴۰۳/۰۳/۰۸
چاپ
کد خبر: ۴۶۸۷

به مناسبت ولادت پدر مدرسه  سازی ایران دکتر محمدرضا حافظی

به مناسبت ولادت پدر مدرسه سازی ایران دکتر محمدرضا حافظی

جمله ای که بارها و بارها از پدر مدرسه سازی ایران شنیدیم ؛ «مشیت الهی وقتی تعلق می‌گیرد؛ تحولی در زندگی انسان به وجود می‌آید. مرگ فرزندم موجب شد تحول عظیمی در زندگی‌ام ایجاد شود و بقیه عمرم در راه انجام کارهای خیر صرف شود.»


به گزارش خبرنگار جامعه خیرین مدرسه ساز کشور ،  امروزهشتم خردادسالروز تولد زنده یاد دکترحافظی ،بنیان گذارجامعه خیّرین مدرسه ساز است. دکترحافظی گرانقدر،پدربزرگ فرزندان ایران زمین ، چه زیبا باعشق وامید آینده ای درخشان رابه دانش آموزان کشور عزیزمان هدیه دادید ویادگاری های ارزشمندی درجای جای کشور از خود به یادگار گذاشتید به پاس عاطفه سرشار ،محبت های بی دریغ ،ایثار،صبوری ودرسهای ارزشمندی که ازشما آموختیم برسر تربت پاکتان سر تعظیم فرود می آوریم وهزاران گل یاس سپید تقدیم قلب مهربانت می کنیم. روح پاکت شاد ویادت تاهمیشه درقلبها گرامی وجاودان خواهدبود .

 محمدرضا حافظی در ۲۸ خرداد ۱۳۰۸ در بروجرد ، در خانواده‌ای متدین و خیر متولد شد ، پنج خواهر داشت و یک برادر کوچکتر، حاج‌آقا مصطفی و فخرالسادات خانم نام «محمدرضا» را برای این پسر انتخاب کردند. در سن ۲۷ سالگی ازدواج کرد و حاصل آن دو دختر و دو پسر است؛ گرچه حافظی در دوران زندگی‌اش در خانواده‌ای خیّر به دنیا آمده بود و خیرخواهی، خیرورزی و امور خیریه را از پدر آموخته بود اما فعالیت‌های مدرسه سازی او بعد از درگذشت امیرحسن و عروسش در سانحه تصادف آغاز شد.

او خانه پسر و عروسش را فروخت و به نام آنها مدرسه ساخت و این مسیر را ۲۲ سال ادامه داد؛ همچنین او به همراه تعدادی از خیرین از جمله پایه‌گذاران جامعه خیرین مدرسه‌ساز کشور است که اکنون در سراسر کشور، مجامع خیرین فعالیت دارند و با قدرت به امر مقدس مدرسه‌سازی برای فرزندان این مرز و بوم می‌پردازند.

اما برای حافظی، آنچه اهمیت داشت جذب خیرین بیشتر برای مدرسه‌سازی بود؛ چهره‌ای که او از خیرین مدرسه‌ساز می‌ساخت، آنقدر پُرابهت، جذاب و زیبا بود، که قلب‌های زیادی را به آن سمت می‌کشاند؛ همین ابهت موجب شد که جامعه خیرین مدرسه‌ساز چون درختی تناور، در تمام استان‌های کشور ریشه بدواند و به گفته مسؤولان آموزش و پرورش، نیمی از مدارس کشور توسط خیرین یا با مشارکت آنها احداث شود. آری اینگونه «حافظی» پدر مدرسه‌سازی ایران شد. او خیر مدرسه‌ساز و بنیانگذار جامعه خیرین مدرسه‌ساز کشور نیز هست.

آن فقید سعید از خیّران پیشگامی بود که با تلاش در جهت ساخت مدارس ، خدمات بزرگی به تعلیم و تربیت نسل جدید انجام داد.

سازمانی که با رهنمود رهبر معظم انقلاب ، در کنار بارگاه ملکوتی ثامن‌الحجج(ع) تأسیس شد، به همت مرحوم دکتر حافظی و یارانش به نهادی فراگیر به نام "جامعه خیرین مدرسه ساز" تبدیل شد که هزاران مدرسه و مرکز آموزشی بنا کرد و معضلی به نام "مدارس چند شیفته" را در اکثر نقاط کشور پهناور ایران به خاطره ها سپرد.

بی شک خدمات ارزشمند این مرد بزرگ در ایران و جهان ماندگار و ذخیره ای باقی برای وی خواهد بود؛ که:﴿وَالبَاقِیَاتُ الصَّالِحَاتُ خَیرٌ عِندَ رَبِّکَ ثَوَابًا وَخَیرٌ أَمَلا﴾.

نزاکت اللهیاری