بیست و ششمین جشنواره خیرین مدرسهساز استان یزد برگزار شد/ افزایش مشارکت خیرین مدرسهساز به ۱۳ هزار میلیارد تومان
بیست و ششمین جشنواره تجلیل از خیرین مدرسهساز استان یزد از ۲۴ اردیبهشت ماه به مدت سه روز به صورت مدرسه محور برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی جامعه خیرین مدرسه ساز کشور ، بیست و ششمین جشنواره تجلیل از خیرین مدرسهساز استان یزد که از ۲۴ اردیبهشت ماه و به مدت سه روز به صورت مدرسه محور در حال برگزاریست، امروز در مدرسه شاهد نیک اندیشان در منطقه آزادشهر یزد به پاس تجلیل از خدمات خیر مدرسهساز این مجموعه پیگیری شد.
«سیدکاظم میرنظری» مشاور امور پارلمانی رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور در این مراسم ضمن آرزوی توفیق برای خیرین مدرسهساز، از این که خیرین مدرسهساز کشورمان تمام افکار و سرمایه خود را با وحدت کلمه برای ساخت مدرسه جهت آیندهسازی برای کشور اختصاص دادهاند، قدردانی کرد.
افزایش ۳۰۰ درصدی کمکهای خیرین به عنوان انقلابی بزرگ در نهضت مدرسه سازی
میرنظری به افزایش ۳۰۰ درصدی کمکهای خیرین در نهضت مدرسهسازی به عنوان انقلابی بزرگ در این حوزه اشاره کرد و اظهار داشت: در همین راستا کمک خیرین مدرسهساز از رقم سه هزار همت به ۱۱ هزار همت در دولت سیزدهم ارتقا یافته است.
میرنظری در ادامه اذعان داشت: در سال ۱۴۰۲ بالغ بر سه هزار و ۱۷۸ مدرسه در قالب بیش از ۱۳هزار کلاس درس در سطح کشور مورد بهرهبرداری قرار گرفته که از این تعداد ۳۴۴ طرح با ۱۵۱۸ کلاس درس معادل ۱۱ درصد با بودجههای کاملاً خیری ساخته و حدود ۶۰ درصد از طرحهای باقیمانده نیز با مشارکت ۵۰ درصدی خیرین ایجاد شده است.
وی با بیان این که در نهضت بزرگ مدرسه سازی توجه ویژهای به اولویت ساخت مدرسه در مناطق حاشیه شهرها و روستاها شده است، عنوان کرد: ۴۵ درصد از مدارس خیرساز سال گذشته در روستاها ساخته شده است.
مشاور پارلمانی ریاست سازمان نوسازی مدارس کشور همچنین از ایجاد ۱۹۲ هنرستان با یک هزار و ۳۳۵ کلاس درس و ارسال دو مرحله کاروان تجهیزات هنرستانی به مناطق خبر داد و افزود: سازمان نوسازی مدارس تکمیل طرحهای نیمه تمام خیری را در اولویت تکمیل دارد و تلاش خواهیم کرد در سال جاری با شتاب بیشتری در این زمینه اقدام کنیم.
وی ضمن قدردانی از همراهی دولت سیزدهم و اهتمام نمایندگان مجلس شورای اسلامی در برنامه هفتم توسعه به موضوع مدرسه سازی،گفت: خوشبختانه دولت سیزدهم به یک کارگاه بزرگ مدرسهسازی تبدیل شده و کمکهای خیرین نیز به طور فزاینده این حوزه را یاری خواهد کرد.
این مقام مسئول در پایان با اشاره به همراهی مسئولان استان در نگهداشت و توسعه و تجهیز مدارس، ملزم کردن انبوه سازان به انجام تکالیف خود در حوزه مدرسه سازی و استفاده از ظرفیت شوراهای آموزش و پرورش استان و شهرستانها در نهضت مدرسه سازی را خواستار شد و تاکید کرد: سازمان نوسازی مدارس در تمام محافل خود را ملزم به تکریم، تکریم و باز هم تکریم خیرین معززی میداند که تمام آورده خود را برای بهترین ثواب دنیا یعنی مدرسه سازی اختصاص میدهند.
برنامه ریزی تکمیل و افتتاح 30 مدرسه خیرساز در استان یزد در سال 1403
در ادامه محسن کاظمی مدیر کل نوسازی مدارس استان نیز اعلام کرد: در سال گذشته تعداد ۳۰ مدرسه خیرساز در استان مورد بهره برداری قرار گرفت و امسال نیز برای تکمیل و افتتاح ۳۰ مدرسه خیرساز برنامه ریزی شده است.
وی با بیان این که طی سال گذشته ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبارات دولتی جهت مرمت، ساخت و تجهیز مدارس هزینه شد، گفت: به همین میزان اعتبار نیز از سوی خیرین مدرسه ساز استان به این امر اختصاص یافت.
این مقام مسئول در پایان خاطر نشان کرد: اکثر مدارس در دست اقدام سال جاری تا قبل از مهرماه و آغاز سال تحصیلی جدید آماده بهره برداری شود.