
مدرسه 12 کلاسه خیّرساز شاهحسینی در فشافویه به بهره برداری رسید
دبستان دخترانه خیر ساز، شاه حسینی امروز ۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ در فشافویه با حضور ، وزیر آموزش و پرورش ،رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور ، مدیر عامل جامعه خیرین ، جمعی از خیرین و پدر خیر نیک اندیش حمید رضا شاه حسینی به بهره برداری رسید.
به گزارش روابط عمومی جامعه خیرین مدرسه ساز کشور ، مدرسه ۱۲ کلاسه خیرساز شاه حسینی با زیربنای ۱۲۲۹ مترمربع و با اعتبار ۱۵ میلیارد تومان، با حضور رضا مرادصحرایی وزیر آموزش و پرورش، مهندس جعفری مدیرعامل ،شریعتی رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز شهرستان های استان تهران ، معاونین وزیر، بهرامی مدیرکل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران، هادی حسین خانی بخشدار فشافویه، خانواده معظم شهدا، خیرین و جمعی دیگر از مسؤولان امروز 2 اردیبهشت ماه سال جاری در شهر حسن آباد فشافویه افتتاح شد.
رضامراد صحرایی در آیین افتتاحیه مدرسه خیّرساز شاهحسینی فشافویه، مدرسه را مزرعه آینده برشمرد و افزود: مدرسه هر کشوری، مزرعه آینده است و نشاط امروز، نوید یک آینده پرنشاط است. مدرسهها آیینه آینده هستند و اگر این بچهها بانشاط، سالم، قوی، مؤمن، بااخلاق و کارآفرین بار بیایند، جامعه آینده ما سالم، قوی، ماهر، مؤمن، بااخلاق و بانشاط خواهد بود.
وزیر آموزش و پرورش به فعالیتهای دولت سیزدهم اشاره و اذعان کرد: کار مدرسهسازی، یک سنت حسنه متفاوت نسبت به کارهای دیگر است. افتخار دولت سیزدهم این است که امر مدرسهسازی را به عنوان یک اولویت مورد توجه قرار داد. قریب به ۳ سال است که از دولت سیزدهم گذشته و طی این مدت حدود ۷۰۰۰ مدرسه در کشور ساخته شده و این سندی است که نشان میدهد دولت مردمی سیزدهم فقط به زمان حال توجه نکرده بلکه به آینده و ساختن آینده کشور نیز توجه کردهاند.
صحرایی با بیان اینکه وجه متمایز این اقدام بزرگ در این بین، حضور مردم در قالب مجامع خیری است، افزود: مردم عزیز، خشتخشت این بناها را پایهگذاری کردند و از ما جلو افتادند. بیش از ۵۰ درصد هزینههای بسیاری از مدارس سراسر کشور را خیرین پرداخت کردند و آنها نشان دادند چقدر به آینده کشور اعتماد دارند. خیّر از مال و دسترنج خویش هدیه میکند و این کار، کار بسیار نیکویی در وصف خیرین است.
وی ادامه داد: در یکی از فرازهای قرآنی آمده که «لَا خَوۡفٌ عَلَیۡهِمۡ وَلَا هُمۡ یَحۡزَنُونَ» به معنی اینکه «آنها خوفی ندارند و نگرانی در وجودشان نیست.» گاهی خبر داریم که خود را به مضیقه میاندازند تا آینده فرزندان کشور را بسازند. دستهای این خیرین عزیز بوسیدنی است و افتخار ما این است که همکار آنها در این اقدام بزرگ هستیم.
وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: خیّری که این مدرسه را ساخته، یک خیّر نامآشنا و دارای خانواده اصیل به معنای خانواده اعلای یک ایرانی، متدین و وطندوست است. خانواده استاد شاهحسینی که تا امروز ۳۹ مدرسه توسط ایشان ساخته شده در حالی که آنها پرهیز میکنند از اینکه دیده شوند.
شایان ذکر است : بخش حسن آباد فشافویه از توابع شهرستان ری با ۷۰ هزار نفر جمعیت در ۳۰ کیلومتری جنوب شهرری و در مسیر جاده قدیم تهران - قم قرار دارد و شهرک صنعتی شمس آباد به عنوان بزرگترین شهرک صنعتی خاورمیانه در ۳۵ کیلومتری جاده قدیم قم تهران قرار گرفته و با استقرار یکهزار و ۹۲۷ واحد صنعتی بزرگ و کوچک در خود زمینه اشتغال ۳۷ هزار و ۵۸۰ نفر را فراهم کرده، در بخش فشافویه واقع شده است.
نزاکت اللهیاری