مال و فرزندانتان زینت زندگی دنیاست ولیکن اعمال صالح که تا قیامت باقی‌ست، نزد پروردگارت بسی بهتر و عاقبت آن نیکوتر است.

(( سوره کهف آیه ۴۶ ))

  • پنج‌شنبه, ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴
logo logo
تاریخ انتشار: ۰۶:۵۹:۰۱ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۷
چاپ
کد خبر: ۴۳۵۳

بهره برداری ازهنرستان‌های خیر ساز زنده یاد «توسلی و کریمی زندی»

با حضور رئیس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور در شهرستان بهارستان انجام شد،

بهره برداری ازهنرستان‌های خیر ساز زنده یاد «توسلی و کریمی زندی»

هنرستان‌های زنده یاد «توسلی و کریمی زندی» در شهرستان بهارستان با حضور دکتر قفلی ، حمیدرضا خان محمدی و مسئولین به بهره برداری رسید.


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل حوزه ریاست و روابط عمومی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور؛ آیین افتتاح هنرستان‌های زنده یاد «توسلی و کریمی زندی» در شهرستان بهارستان استان تهران با حضور حمیدرضا خان محمدی معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس این سازمان، ناصر قفلی رئیس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور و جمعی از خیرین، مسئولین و دانش آموزان برگزار شد.

خان محمدی در این مراسم با گرامیداشت یاد و خاطره «پدر مدرسه سازی ایران» مرحوم «محمدرضا حافظی، گفت: ایشان این مسیر پر برکت را گشودند و راه را برای مشارکت خیرین در حوزه مدرسه سازی هموار کردند.

وی افزود: مشارکت خیرین در مدرسه سازی فقط ساختن یک بنای فیزیکی نیست، بلکه کار بزرگ و مهمی که انجام می‌شود، بعد معنایی و فرهنگی کار نیک مدرسه سازی است.

معاون وزیر آموزش و پرورش ضمن قدردانی از تلاشگران عرصه مدرسه سازی، آنان را «سنگر سازان بی سنگر نظام تعلیم و تربیت» توصیف کرد و اظهار داشت: در دوران جنگ تحمیلی مدارس ما هدف بمباران قرار می گرفت اما همه مصمم بودند که مسیر تعلیم و تربیت در پرتو انقلاب اسلامی طی شود و امروز می بینیم درس عزت و آزادگی که در مدارس اشاعه شد با حس مبارزه و استکبار ستیزی کمک کرد که مشکلات و کمبودها را پشت سر بگذاریم و بتوانیم با حرکت جهادی مدارس را بسازیم. 

خان محمدی در ادامه به مقاومت مردم فلسطین اشاره داشت و گفت: کودکان بی دفاع و مظلومی که شهید می شوند دل هر انسانی را به درد می آورند و ما در قبال آنان مسئولیم. جهت آزادسازی قدس شریف و کودکان فلسطینی دعا کنید.

وی با اشاره به آمار امیدبخش در حوزه مدرسه سازی، تصریح کرد: در سال 1357 و ابتدای انقلاب اسلامی،  1.4 درصد مدارس را هنرستان ها تشکیل می‌داد اما امروز 7300 هنرستان فعال داریم که 6.3 درصد از کل مدارس ما را شامل می شود. این رشد، توجه به مهارت آموزی را در نظام تعلیم و تربیت نشان می‌دهد.

معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: حضرت آقا همواره به موضوع  توسعه و ارتقای وضعیت هنرستان‌ها تاکید کرده اند. ما هم باور داریم که مهارت آموزی بعد از اتمام دوره اول ابتدایی، یعنی از پایه چهارم آغاز شود و دانش آموز مهارت های پایه را بیاموزد، سپس در متوسطه اول و دوم به ترتیب تکمیل و تخصصی شود.

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور با اشاره به وجود 370 پروژه هنرستانی فعال در کشور، گفت: در طی دو سال فعالیت دولت سیزدهم 192 هنرستان با 1335 کلاس درس در زیربنای 323 هزار مترمربع تحویل شده است. تجهیزات هنرستانی نیز با 900 میلیارد تومان اعتبار تزریق شده است.

خان محمدی ضمن برشمردن برکات مشارکت خیرین در مدرسه سازی اظهار داشت: به برکت خیرین، مدرسه سازی خون تازه ای گرفته است. خیرین شمع و چراغ و راهنمای ما در امر بزرگ مدرسه سازی هستند. دولت نیز حتی در شرایط خوب مالی، تمایل دارد که اعتبارات و ارقام ممزوج به آورده خیرین شود، چون خیر، برکت و رحمت آن افزایش می یابد.

معاون وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه هنوز با شاخص های استاندارد فاصله داریم، خاطرنشان کرد: باید نیازسنجی و تجهیز هنرستان منطبق بر آنچه در صنعت اتفاق می افتد انجام شود و دانش آموزان از امکانات به روز بهره مند شوند تا ان شاالله زمینه اشتغال هنرجویان در کارگاه ها و رشته هایی که هست امکان پذیر و پروژه هایی برای آنها در نظر گرفته و تعریف شود.

خان محمدی در پایان گفت: امیدوارم همانطور که دکتر قفلی هم بیان داشت، 80 درصد از مدارس ما زیر بار آموزش مهارتی و هنرستانی قرار بگیرند چرا که فارغ التحصیلان هنرستان در مدارج بالای علمی و تحصیلات دانشگاهی نیز موفق تر خواهند شد.

ناصر قفلی رئیس جامعه خیرین مدرسه‌ساز کشور نیز در این مراسم خطاب به خیرین گفت: به شما تبریک می‌گویم که صاحب 495 فرزند شدید. فرزندانی که امروز برخوردار از این فضای آموزشی شدند و در آینده مدیران این کشور خواهند شد.

وی با تاکید بر ضرورت ساخت هنرستان‌ها، افزود: 80 درصد دانش آموزان مقطع متوسطه باید در هنرستان به تحصیل بپردازند. کشورهای پیشرفته به توسعه آموزش هنرستانی توجه ویژه داشته اند.

محمدمهدی کاظمی معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش نیز در سخنانی به بیان اهمیت توسعه مهارت آموزی پرداخت و خاطر نشان کرد:  در کنار آموختن مهارت شغلی و شغلی که بر می گزینید، مهارت های دیگر و شایستگی های دیگر را بیاموزید و در نظر بگیرید. از جمله، اخلاق حرفه ای را بیاموزید.

منتشر کننده : نزاکت اللهیاری