
دکتر حسن ایزدی خیر مدرسه ساز نیشابوری؛
ساخت مدرسه نسل آینده را توانمند تربیت می کند
دوران کرونا نشان داد چقدر مدرسه و کلاس و معلم اهمیت زیادی دارند. مدرسه ای که خانه دوم دانش آموزان است و همه ما از آن خاطره داریم.
در روزهای سیاه کرونا افت تحصیلی دانش آموزان نشان داد که هیچ چیزی نمی تواند جای مدرسه را بگیرد. حالا تصور کنید در نقاط محروم کشور دانش آموزانی هستند که مدرسه مناسب برای تحصیل ندارند. مدرسه سازی گام مهمی است که می تواند نسل آینده را با علم و دانش و توانمند تربیت کند.
به گزارش خبرنگار جامعه خیرین مدرسه ساز ، دکتر حسن ایزدی با ساخت یک مدرسه پیش ساخته در یکی از روستاهای دور افتاده لرستان که بر اثر سیل تخریب شده بود لبخند ماندگاری را بر چهره دانش آموزان این روستای محروم نشاند. او با اشاره به اینکه نهضت مدرسه سازی باعث توانمند شدن دانش آموزان می شود گفت: بعد از موفقیت در دانشگاه شرایط به گونه ای پیش رفت که در یکی از موسسات علمی آموزشی در نیشابور شروع به فعالیت کردم. از همان روزهای ابتدایی می دیدم که این بنیاد در زمینه ساخت مدرسه در نقاط محروم کشور اهتمام ویژه ای دارد و دیدن این کار و بخصوص روزهایی که مدارس ساخته می شد و بچه ها با شوق و ذوق فراوان به کلاس درس می روند انگیزه زیادی به ما می داد. شور و هیجانی کسانی که در امر مدرسه سازی مشارکت می کردند باعث می شد تا ما هم آرزو کنیم ای کاش شرایطی فراهم شود تا بتوانیم در این کار خداپسندانه مشارکت کنیم.
وی ادامه داد: با وقوع سیل در استان لرستان جلسه ای در بنیاد برای کمک به بازسازی مدارس آسیب دیده و همچنین ساخت مدرسه در نقاطی که مدرسه آن از بین رفته است برگزار شد. بررسی ها نشان داد در برخی از نقاط مدرسه ای وجود ندارد و نیاز فوری به مدرسه پیش ساخته است. همان موقع تصمیم گرفتم یک مدرسه پیش ساخته یک کلاسه به نام دو پسرم خشایار و شهریار به یکی از روستاهای دورافتاده اهدا کنم. فرزندانم وقتی از تصمیم من مطلع شدند خوشحال شدند و حتی یکی از آنها که مقیم خارج از کشور است پشت تلفن از خوشحالی اشک می ریخت و می گفت حتما باید یک روز از نزدیک این مدرسه را ببینیم. این مدرسه در سال 98 ساخته و به این روستا اهدا شد.
دکتر ایزدی که دکترای دامپزشکی از دانشگاه فردوسی مشهد دارد درباره تفاوت مدرسه سازی با دیگر کارهای خیر گفت: ایام کرونا به خوبی ثابت کرد که چقدر مدرسه اهمیت دارد. به ما نشان داد که هیچ چیزی جای تخته سیاه و نیمکت و دیوار مدرسه و کلاس را نمی گیرد. با وجود اینکه برخی از والدین همه امکانات را در خانه هایشان دراختیار بچه ها قرار دادند اما هیچکدام از آنها جای مدرسه را نگرفت. من معتقدم مدرسه سازی کار خیر و بزرگی است حتی اگر این مدرسه غیر انتفاعی باشد . جوانان باید در این راه پیشگام باشند و بدانند که اگر مدرسه باشد نسل آینده توانمند و با علم و فرهنگ خواهد شد.
مصاحبه : نزاکت اللهیاری
پیاده و تنظیم: یوسف حیدری