
مدیر عامل مجمع خیرین مدرسه ساز شهر تهران اعلام کرد؛
ماموریت اصلی دفاتر نمایندگی مناطق تهران افزایش تعداد پروژه های مشارکتی خیرین است
مجمع خیرین مدرسه ساز در طول سال های فعالیت خود همواره بر ساخت و توسعه فضاهای آموزشی اقدام کرده و با جذب خیرین و جلب حمایت های آنان موفق به ساخت هزاران مدرسه در شهر تهران و سایر نقاط کشور شده است.
به گزارش خبرنگار مجمع خیرین مدرسه ساز شهر تهران، یکی از اقدامات قابل توجه مجمع در سال های گذشته که با هدف ساماندهی امور خیرین و جلب حمایت های بیشتر آنان انجام شد تشکیل دفاتر نمایندگی در ادارات مناطق آموزش و پرورش شهر تهران بود که امور خیرین آن منطقه را پیگیری و برای جذب خیر جدید تلاش می کنند. هرچند در مقاطعی فعالیت این نمایندگی ها بنا به دلایل مختلف محدود شد اما اخیرا و با توجه به درک جایگاه و اهمیت خیرین مدرسه ساز در توسعه و استانداردسازی فضاهای آموزشی بخشنامه جدیدی از سوی مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران به مناطق 19 گانه ایلاغ شده که قطعا منجر به تقویت جایگاه این نمایندگی ها و جذب خیرین جدید خواهد شد. به همین مناسبت با محمدرضا قربانی مدیرعامل مجمع خیرین شهر تهران گفت و گو کرده ایم که مشروح آن را در ادامه می خوانید:
ارزیابی شما از اهمیت ارسال بخشنامه مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران با عنوان تقویت و توانمندسازی دفاتر نمایندگی خیرین مدرسه ساز در مناطق شهر تهران که اواخر خرداد ماه سال جاری ابلاغ شد، چیست؟
بخشنامه مدیرکل محترم آموزش و پرورش شهر تهران در موضوع توانمندسازی دفاتر نمایندگی خیرین مدرسه ساز شهر تهران بسیار بجا و ارزشمند است. این بخشنامه در واقع بیانگر آن است که اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران و مجمع خیرین مدرسه ساز نگاهی راهبردی به حوزه فعالیت خیرین دارند و به همین دلیل در این بخشنامه اهمیت نقش و کارکرد دفاتر نمایندگی به خوبی برای مدیران مناطق آموزش و پرورش در مناطق ۱۹ گانه شهر تهران تبیین شده است. در این بخشنامه از یک سو بر راهاندازی دفاتر نمایندگی خیرین در تمامی مناطق با امکانات و تجهیزات مناسب تاکید شده و از سوی دیگر تلاش شده تا جایگاه دفاتر نمایندگی به عنوان بازوان کمکی مناطق آموزش و پرورش در بحث شناسایی و جذب خیرین جدید مدرسه ساز و مدرسه یار تثبیت شود.
موضوع دیگر این است که در این بخشنامه یک نفر از نیروهای واجد شرایط و علاقمند به حوزه خیرین و توانمند برای پیگیری امور اجرایی دفاتر نمایندگی تعیین شده است که در آینده میتواند به نوعی چرخه کادرسازی در دفاتر نمایندگی را تقویت و نیروی انسانی کارآمد برای ایفای نقش در این حوزه را آموزش داده و تربیت کند. در مجموع با ارسال این بخشنامه تحرک جدیدی در دفاتر نمایندگیهای خیرین در مناطق شهر تهران آغاز شده که میتواند ثمرات ارزشمندی را در آینده برای معرفی خیرین جدید در شهر تهران دربرداشته باشد.
آیا ماموریت مشخصی برای این دفاتر تعیین شده است؟
بله، ماموریت اصلی دفاتر نمایندگی مجمع خیرین مدرسه ساز در مناطق شهر تهران اجرای مفاد مندرج در "دستورالعمل تشکیل دفاتر نمایندگی" است که مصوبه هیئت مدیره و هیئت امنای مجمع خیرین مدرسه ساز شهر تهران است و براساس هماهنگی به عمل آمده با اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران قرار است دفاتر نمایندگی ماموریت اجرایی این دستورالعمل را بر عهده داشته باشند.
این دستورالعمل به شکل جامع تدوین شده و تقریباً به تمام نیازهای شهر تهران در حوزه ساخت و توسعه فضاهای آموزشی مشارکتی و خیری در کلان شهر تهران و ابعاد فرهنگی و اجتماعی خیرین مدرسه ساز از جمله تکریم نیکوکاران پاسخ میدهد.
نقش رابطان دفاتر نمایندگی مناطق در تحقق اهداف تعیین شده برای دفاتر نمایندگی چقدر است؟
رابطان نمایندگی ها در موفقیت این دفاتر نقش محوری دارند؛ به عبارت دیگر رابطان در واقع مدیران عامل اجرایی دفاتر نمایندگی هستند و قدرت ارتباطی و هم افزایی و روحیه کار جمعی آنان در کنار علاقمندی به حوزه امور خیر و مداومت و پیگیری مستمر مصوبات، میتواند عملکرد دفاتر نمایندگی را به سطح قابل قبولی ارتقا دهد. هدف اصلی از تشکیل نمایندگی مناطق نیز افزایش تعداد پروژههای خیری و مشارکتی در شهر تهران از طریق جذب خیرین جدید و تکریم فرهنگ مدرسه سازی است.
ارزیابی شما از دور جدید تعامل مجمع خیرین با اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران چیست؟ در حوزه فعالیت خیرین مدرسه ساز که سه رکن اصلی وجود دارد که در راس آن نهاد مردمی خیرین مدرسه ساز است و وظیفه شناسایی و جذب خیرین را بر عهده دارد، سوی دیگر این تعامل، اداره کل آموزش و پرورش است که زمینه لازم هم افزایی با مدارس و نظام آموزشی را فراهم میکند، ضلع دیگر نیز اداره کل نوسازی مدارس است که زمینههای فنی برای ساخت مدارس را میسر می نماید. به نظر می رسد در حال حاضر بهترین تعامل بین این سه ضلع برقرار است و فعالیت دفاتر نمایندگی نیز مرهون این تعامل و هماهنگی است.
خبرنگار: سپیده شاه محمدی