
تاکید خیرین مدرسه ساز بر تشدید تعامل خیرین و دولت برای توسعه مدرسه سازی
سه تن از خیرین مدرسه ساز کشور در گردهمایی مدیران کل نوسازی مدارس استانها، بر اهتمام جدی در ادامه مسیر مدرسهسازی و تحول در این حوزه تاکید کردند.
به گزارش روابط عمومی جامعه خیرین مدرسه ساز کشور ،خیرین مدرسه ساز آقایان حاج اکبر ابراهیمی ، ابوالفضل هندویان و خانم خدیجه نیزاری سه تن از خیرین نیک اندیشی بودند که در گردهمایی مدیران کل نوسازی استانها بر اهتمام جدی در ادامه مسیر مدرسه سازی و تحول در این حوزه تاکید کردند.
تاکید رئیس شورای بانوان جامعه خیرین مدرسهساز کشور بر توجه بیشتر به بانوان مدرسه ساز
خدیجه نیزاری رییس شورای بانوان جامعه خیرین مدرسهساز کشور با اشاره به آیات قرآن کریم، گفت: سعی و تلاش انسان به نتیجه نمی رسد مگر اینکه سه ویژگی در آن وجود داشته باشد. اول و مهمتر از همه وجود روح عطا و بخشش در عمل، دوم تقوا و پرهیزکاری و سوم اینکه تصدیق به حسنی داشته باشید که حسنی به معنای زیباتر و نیکوتراست. خلاصه اینکه دنبال کارهای خوب باشید.
مشاور رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور بیان داشت: موضوع در اینجا بحث خوب بودن در همه زمینه های زندگی و داشتن حسن خلق و عمل است و این خوب بودن در انسانیت متجلی است.
وی خطاب به مدیران کل نوسازی مدارس گفت: در حوزه کاری خود، یعنی مسیر یادگیری، علم و دانش تلاش کنید که مهد علم و رشد فرهنگ و اخلاق را می سازید.
نیزاری با اشاره به مشارکت ۵۰ درصدی خیران در مدرسه سازی بیان داشت: جایگاه بلندی در مدرسه سازی وجود دارد که با وجود خیرین به کمال میرسد. هیچکدم از مجامع خیری مانند مدرسه سازان ندرخشیدند که بخاطر جایگاه علم آموزی و بحث کودکان و نوجوانان در جامعه است.
مشاور معاون وزیر در امور بانوان خیرین مدرسه ساز در ادامه به جایگاه زنان در روایات دینی و نزد بزرگان اشاره کرد و افزود: تشویق زنان به کار خیر اثرات اجتماعی زیادی دارد. باید این ظرفیت دانش و فضیلت بانوان به کار گرفته شود و شوراهای بانوان در استان ها تقویت شوند.
وی در پایان خواستار توجه ویژه به طراحی و ساخت مدارس دخترانه شد.
تاکید مشاور وزیر آموزش و پرورش بر جمع آوری مدارس کانکسی
اکبر ابراهیمی خیر مدرسهساز و مشاور وزیر آموزش و پرورش که مهمان ویژه مراسم آغازین این گردهمایی دو روزه بود، گفت: قدر این زندگی را بدانیم که ارزش دنیای باقی به این دنیای فانی است که ما چه کاری در طول زندگی می کنیم که به آخرت ما ارزش دهد.
وی با بیان اینکه خیرات در واقع امانت پس دادن است، به نقل خاطره ای از مصاحبت با برادر سردار شهید حاج قاسم سلیمانی اشاره کرد و گفت: ایشان به من گفتند: جان را همه میدهند بالاخره، اما پول دادن سخت تر است، پس کار خیر بسیار ارزنده است.
ابراهیمی خاطرنشان کرد: ۲۷ سال است در جمع خیرین مدرسه ساز هستم اما سال گذشته در حوزه خیران مدرسه ساز مسئولیتی به من محول شد و گفتم تمام تلاشم را میگذارم و به وزیر آموزش و پرورش هم گفتم جمع آوری مدارس کانکسی را پیش بگیریم که این کار خیر روزی اخروی است.
به جزییات که هر کدام نقش تربیتی دارند، توجه کنیم و از آنها غافل نشویم
ابوالفضل هندویان بزرگ خیر مدرسه ساز نیز در این گردهمایی با تقدیر از مدیران نوسازی در توجه به پروژههای خیری گفت: خوشحالیم که خان محمدی به عنوان یک مدیر جهادی در رأس این سازمان است.
وی با بیان اینکه از نزدیک مشکلات مدارس و فضاهای آموزشی را لمس کرده، اظهار داشت: نیازمند حرکت تحولی در این حوزه هستیم. کسانی که می گویند نمیتوانیم تغییر ایجاد کنیم یا از تلاش می ترسند یا موفقیت شما، پس حرکت کنید و تغییر دهید.
هندویان با اشاره به ادامه عملیات تکمیل مجتمع آموزشی ۱۴ هکتاری شهید هندویان قم، تصریح کرد: باید در طراحی اتاق ها و فضاهای تغییراتی را ایجاد کنیم تا مدرسه پاسخگوی تمام نیازهای برنامههای تعلیم و تربیت باشد.
وی با تاکید بر نقش کلیدی مدیران مدارس و ضرورت تعیین مدیران توانمند به ویژه برای مجتمع های آموزشی بیان کرد: لازم است به جزئیات که هرکدام نقش تربیتی دارند، توجه کنیم و از آنها غافل نشویم.
گفتنی است روز اول گردهمایی دو روزه مدیران کل نوسازی مدارس استانها با حضور ۵ نفر از معاونان وزیر آموزش و پرورش در سالن جلسات سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استانها برگزار شد. در جریان این گردهمایی از 5 سند مهم «سند گوش به فرمان ولی مشتمل بر بیانات مقام معظم رهبری در دیدار اخیر با معلمان و برنامه سازمان برای تحقق آن»، « جهاد خدمت در مدرسه سازی به عنوان سند انتظار سازمان برای مدیران کل »، «نقشه راه اجرایی - عملیاتی سازمان در طول برنامه توسعه هفتم »، برنامه سازمان در سال 1402 با عنوان « مسیر خدمت» و کارنامه عملکرد مدیران کل نوسازی استان ها رونمایی شد.