
معلمی شغلی از جنس جهاد / کار جهادی مسیر رشد و بالندگی / مولد سازی فرصتی برای تکمیل پروژه های خیری
خان محمدی گفت : با اعتبارات سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور ۴ سال زمان لازم است تا پروژه های نیمه تمام مدرسه سازی شهرستان خاتمه یابد ولی ظرفیت مولد سازی املاک مازاد، می تواند پروژه های نیمه تمام را سر و سامان دهد.
به گزارش روابط عمومی جامعه خیرین مدرسه ساز کشور،
حمیدرضا خان محمدی معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس این سازمان در سفر یک روزه به شهرستان دامغان در استان سمنان در بدو ورود در گلزار شهدا به مقام شامخ شهدا ادای احترام نمود و در ادامه ضمن دیدار با مسئولین این شهرستان، دیدار با خیرین مدرسهساز، دیدار با خانواده شهید اصحابی، از طرحهای آموزشی و پرورشی دامغان بازدید کرد.
نشست صمیمی با اعضای مجمع خیرین مدرسه ساز دامغان
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس در نشست صمیمی با اعضای مجمع خیرین مدرسه ساز شهر دامغان گفت: در سال جاری عمده اعتبارات سازمان نوسازی ،توسعه و تجهیز مدارس کشور به تکمیل پروژه های نیمه تمام خیرین مدرسه ساز اختصاص یافته است.
حمیدرضا خان محمدی افزود: با اعتبارات سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور ۴ سال زمان لازم است تا پروژه های نیمه تمام مدرسه سازی شهرستان خاتمه یابد ولی ظرفیت مولد سازی املاک مازاد، می تواند پروژه های نیمه تمام را سر و سامان دهد. با توجه به این که رئیس مجمع خیرین هر شهرستان عضو کارگروه مولد سازی است، با برنامه ریزی می توان از این ظرفیت، پروژه های خیری را تکمیل و پروژه های آموزشی مورد نیاز را تعریف کرد.
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس ادامه داد: از محل مولدسازی املاک مازاد آموزش و پرورش میتوان اعتبار ساخت یک مدرسه چند کلاسه را به اعتبار ساخت یک مجتمع آموزشی افزایش داد. مدارس و املاک مازاد آموزش و پرورش موجب ایجاد ارزش افزوده و در نهایت دانش آموزان ذینفع این طرح خواهند بود.
وی با اشاره به محدودیت و ضوابط اعتبارات افزود: مولدسازی زمینه ساز افزایش اعتبارات در ساخت، نوسازی و تجهیز مدارس است. حتی می توان از ظرفیت دیگر این شهرستان که همان وجود باغات پسته است شرایطی ایجاد کرد که باغداران و تاجران پسته در شهرستان اقدام به ساخت هنرستان پسته کرده و عواید آن نیز برای احداث مدارس دیگری استفاده کرد.
ایشان با قدردانی از خیرین مدرسه ساز شهرستان دامغان گفت هرچند خیرین نیاز به تشکر ندارند ولی وظیفه ماست تا هم به آنان خداقوت گفته شود و هم از کارهای آنان در امر خیرشان در آموزش و پرورش تشکر کرد .
کلنگ زنی هنرستان راضیه ومدرسه ۱۲ کلاسه شهرک مسکن مهر
معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش در ادامه برنامههای سفر به دامغان کلنگ احداث هنرستان دخترانه راضیه شهر دامغان را بر زمین زد.
حمیدرضا خان محمدی در نشست بررسی وضعیت فضاهای آموزشی شهرستان دامغان اظهار کرد: رهبر فرزانه ما در دیدار با معلمین منتخب سراسر کشور، آموزش و پرورش را مهمترین دستگاه در کشور دانست. در سازمان نوسازی مدارس کشور، شعار ما عدالت محوری در راستای تحقق راهبرد نصیب برابر آموزشی است.
وی با اشاره به وجود بیش از ۱۵۰۰ پروژه آموزشی خیرساز در کشور افزود: تلاش می کنیم تمامی پروژههای آموزشی خیرساز تا پایان سال مالی ۱۴۰۳ تکمیل و به بهرهبرداری برسند.
معاون عمرانی وزیر و رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور از آغاز عملیات ساخت هنرستان دخترانه راضیه دامغان با استفاده از اعتبارات تخریب و بازسازی مدرسه ۱۲ کلاسه شهرک مسکن مهر تا پایان سال ۱۴۰۲ خبر داد.
گفتنی است این هنرستان که در مرکز شهر دامغان احداث میشود دارای سه هزار و هشتصد و شصت و پنج متر زمین و ۲۴۰۲ متر زیربنا خواهد بود و در دو طبقه با ۱۲ کلاس درس با همت و مشارکت خیرین تکمیل میشود.
تقدیر از معلمان جهادی دامغان
مراسم گرامیداشت هفته معلم با حضور خان محمدی معاون عمرانی وزیر آموزش وپرورش برگزار شد.
در این مراسم که با هدف گرامیداشت مقام معلم برگزار شده بود معاون عمرانی وزیر آموزش وپرورش ضمن تبریک ایام شهادت شهید مطهری و روز معلم گفت: خدا را شاکرم که در برنامه هایی که در نظر گرفته شده، توفیق پیدا شد در جمع معلمان جهادگر دامغان حضور یابم. چون روز گذشته در خدمت مقام معظم رهبری شرفیاب شدم. سلام مقام معظم رهبری را خدمت شما معلمان جهادی میرسانم. ایشان در جلسه دیروز از معلمان به عنوان سربازان گمنام نام بردند و تاکید داشتند: اگر بخواهیم جایی را آباد کنیم اثربخشترین عنصر برای آبادانی، معلم و آموزش و پرورش می باشد.
خان محمدی افزود: معلمان عزیز که در همه شرایط و حتی در شرایط کرونا با تمام توان و با امکانات شخصی خود نسبت به ارائه خدمات تلاش بسیار کردند و همچنان که همه مطلع هستید دشمنان انقلاب تمرکز خود را بر آسیب رساندن به سیستم و نظام آموزش و پرورش گذاشتند. خوشحالم که در جمع معلمان جهادی حضور دارم، هر چند معلمی خود یک کار جهادی می باشد.
رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور گفت: پیرو فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر توجه ویژه به مدارس دولتی، امروز در جلسه شورای اداری شهرستان این موضوع مورد بررسی و توجه ویژه قرار گرفت و مقرر شد بهترین و توانمند ترین معلمین و تجهیزات در مدارس دولتی، به ویژه در مناطق محروم به کارگیری شوند.
ایشان در ادامه تاکید داشت: به فرموده مقام معظم رهبری؛ جهاد یعنی مبارزه. جایی که جنگ وجود نداشته باشد جهاد معنا پیدا نمی کند. اگر ما میخواهیم رشد و بالندگی داشته باشیم، این امر محقق نمیشود مگر با کار جهادی. از ایثار و از خود گذشتگی معلمان جهادی تشکر می کنم .
وی افزود: اگر میخواهیم دانش آموزان و جوانان را به مسجد نزدیک کنیم، محل اولیه و شروع آن مدرسه می باشد. جوانان ما از مدرسه به مسجد راه پیدا می کنند. امیدوارم گفتمان جهادی را گسترش دهیم و به عنوان گفتمان غالب معرفی کنیم. محدودیتهای منابع انسانی و مالی فرد جهادی را به بنبست نخواهد رساند. اگر میخواهیم در پیشرفت آموزش و پرورش جهش داشته باشیم باید تعداد معلمان جهادی خود را افزایش داده و همه معلمان را به عرصه کارهای جهادی وارد کنیم .
در ادامه مراسم از 54 معلم جهادی شهرستان دامغان تقدیر شد.