مال و فرزندانتان زینت زندگی دنیاست ولیکن اعمال صالح که تا قیامت باقی‌ست، نزد پروردگارت بسی بهتر و عاقبت آن نیکوتر است.

(( سوره کهف آیه ۴۶ ))

  • شنبه, ۲۱ تیر ۱۴۰۴
logo logo
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۱:۰۹ - ۱۴۰۱/۱۲/۰۷
چاپ
کد خبر: ۴۰۲۸

هدایت خیرین به مناطق با سرانه فضای آموزشی کمتر از میانگین کشوری

حمیدرضا خان محمدی تاکید کرد؛

هدایت خیرین به مناطق با سرانه فضای آموزشی کمتر از میانگین کشوری

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور در گردهمایی مشترک روسا و مدیران عامل مجامع استانی خیرین مدرسه ساز بر حرکت پرشتاب جریان مدرسه سازی تاکید کرد


 حمیدرضا خان محمدی معاون وزیر و رئیس این سازمان در گردهمایی مشترک روسا و مدیران عامل مجامع استانی خیرین مدرسه ساز که صبح روز شنبه 6 اسفند 1401، با حضور وزیر آموزش و پرورش در سالن جلسات سازمان نوسازی مدارس کشور برگزار شد،گفت:هدایت خیرین به مناطق با سرانه فضای آموزشی کمتر از میانگین کشوری ضرورت دارد.

وی ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و گرامیداشت یاد و خاطره خیرین فقید تازه درگذشته، گفت:دغدغه همه ما در تامین فضای آموزشی مورد نیاز دانش آموزان عزیز و توسعه عدالت آموزشی است.

وی با تاکید بر این نکته که باید مدرسه ساخته شود تا آموزش و جریان تعلیم و تربیت در آن جاری و ساری شود، اظهار کرد: این فضا و این بستر پیشران عدالت آموزشی است که با زحمات و همراهی ارزشمند خیرین به بار می نشیند.

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور توجه به سرانه فضای آموزشی و نیازسنجی را در راهبری خیرین به سمت مناطقی که سرانه فضای آموزشی پایینی دارند از وظایف بسیار مهم مجامع خیرین برشمرد و افزود: 72 درصد پروژه های خیری در مناطق و استان هایی ساخته می شود که سرانه فضای آموزشی آنها بالاتر از میانگین کشوری است که باید در این مورد تجدید نظر کرد.
معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به بهره برداری از 1100 پروژه آموزشی در دهه فجر امسال با حضور رئیس جمهور، افزود: آقای رئیسی در این مراسم بر اهمیت جریان مدرسه سازی و ادامه این مهم با قدرت و نگاه تکریمی به خیرین تاکید کرد.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با بیان اینکه در لایحه بودجه سال 1402، در ردیف تملک دارایی های سرمایه‌ای و اعتبارات مشارکتی شاهد رشد 4.6 درصدی هستیم و 23 تبصره را نیز برای اصلاح لایحه در ردیف های مربوط به مجلس شورای اسلامی پیشنهاد دادیم.

خان محمدی بیان کرد: پیگیری حذف هزینه انشعابات پروژه های مشارکتی، تسهیلات و تمهیدات اعتبار مالیاتی برای خیرین، حفظ سهمیه قیر و پیش بینی 15 هزار میلیارد تومان اوراق برای تامین مالی تکمیل پروژه های مشارکتی از جمله آنهاست.

وی در ادامه با بیان اینکه نوسازی مدارس در کنار خیرین دغدغه جدی تامین فضاهای آموزشی ایمن برای دانش آموزان در اقصی نقاط کشور را دارد، گفت: 104 هزار کلاس درس در کشور نیازمند تخریب و بازسازی و مقاوم سازی است که با مولد سازی می توانیم بخشی از هزینه مورد نیاز برای این منظور را تامین کنیم.

خان محمدی در پایان با اشاره به نقش و جایگاه خیرین در دوره مدیریت جدید و تاکید بر توجه تمام ارکان سازمان در سطح کشور به تکریم و تجلیل از این عزیزان گفت: قرارگاه جهادی عدالت تربیتی فرصت مناسبی است تا روسای مجامع خیرین در کنار مدیران کل آموزش و پرورش و نوسازی مدارس استان ها نسبت به هماهنگی موضوعات مختلف اقدام نمایند، در خصوص مولد سازی نیز پیشنهاد می شود در جلسه قرارگاه بررسی های کارشناسی و تخصصی در دستور کار قرار گیرد.