مال و فرزندانتان زینت زندگی دنیاست ولیکن اعمال صالح که تا قیامت باقی‌ست، نزد پروردگارت بسی بهتر و عاقبت آن نیکوتر است.

(( سوره کهف آیه ۴۶ ))

  • چهارشنبه, ۰۳ اردیبهشت ۱۴۰۴
logo logo
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۶:۳۹ - ۱۴۰۱/۱۰/۲۸
چاپ
کد خبر: ۳۹۴۶

امضا تفاهم نامه ساخت ۳۰ مدرسه / تعهد ۷۰۰ میلیارد تومانی خیرین استان

در بیست و چهارمین جشنواره خیرین مدرسه ساز استان هرمزگان؛

امضا تفاهم نامه ساخت ۳۰ مدرسه / تعهد ۷۰۰ میلیارد تومانی خیرین استان

در بیست و چهارمین جشنواره خیرین مدرسه ساز استان هرمزگان که در روز سه شنبه 27 دی با رویکرد تکمیل پروژه های نیمه تمام برگزار شد، تفاهم نامه ساخت 30 باب مدرسه در شرق استان به امضاء رسید و از خیرین مدرسه‌ساز با اهداء لوح و تندیس تجلیل شد.


به گزارش روابط عمومی جامعه خیرین مدرسه ساز کشور ، آیین بیست و چهارمین جشنواره خیرین مدرسه ساز استان هرمزگان با حضور مهدی اربابی مدیرکل مشارکت‌های مردمی سازمان نوسازی مدارس کشور احمد مرادی نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی، منصور آرامی نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی ، محمد آشوری نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی، قویدل مدیرکل آموزش ‌پرورش استان، اعضای شورای شهربندرعباس، سیدفخرالدین هاشمی مدیرکل نوسازی مدارس هرمزگان، سیدعبدالله هاشمی رییس هیات مدیره مجمع خیرین مدرسه ساز هرمزگان و‌جمع کثیری از مسوولین و خیرین برگزار شد .

ساخت مدرسه و مدرسه‌سازی معامله پرسود با خدا

مدیرکل مشارکت‌های مردمی سازمان نوسازی مدارس کشور در این همایش گفت: مدرسه‌سازی امر بسیار مقدسی است که صحبت ها و احادیث زیادی درباره آن وجود دارد. اربابی بیان کرد :کار ساخت مدرسه و مدرسه‌سازی یک معامله پرسود با خداست و کار بسیار خداپسندانه ای است .

وی خاطر نشان کرد :در جوامع غربی نیز به این موضوع رسیده‌اند که اگر با خدا معامله کنند خداوند به زندگی آنها برکت مازاد اعطا می کند.تمام خیرین به این موضوع اذعان می‌کنند که خداوند پس از شرکت در کار خیر، درهای رحمت خود را به روی آنها باز کرده است .

وی با بیان اینکه مدرسه محل حضور دانش آموزان و آینده سازان این کشور است ، خاطرنشان ساخت: به همین دلیل باید تلاش شود که مدارس خوبی برای همه دانش آموزان ساخته شود. مدرسه‌سازی تجارت پرسود با خداوند است.

این مسئول اضافه کرد :سرانه آموزشی در استان هرمزگان وضعیت خوبی دارد.امیدوارم خداوند توفیق دهد بتوانیم برای کشور کاری انجام دهیم و در راستای اعتلای آن قدم های بزرگی برداریم.

نگاه ویژه به آموزش و پرورش

احسان کامرانی معاون سیاسی امنیتی استانداری هرمزگان در این همایش گفت : توسعه پایدار بدون‌درنظر گرفتن آموزش و پرورش و دانش آموزان و دانشجویان بی معنی است ، استان هرمزگان به تنهایی خود یک کشور را تشکیل می‌دهد چرا که این استان از ۷۵ کشور دنیا از نظر وسعت و ۸۰ کشور دنیا از نظر منابع بزرگتر است.

وی خاطر نشان کرد : وجود دریا منابع انرژی و طبیعی و صنایع در استان هرمزگان باعث شده است که تمام استعدادها در این استان وجود داشته باشد، نیروی انسانی در آموزش و پرورش و دانشگاه های استان ساخته می شود، این مکان ها جایی است که انسان ها را می سازند .

کامرانی همچنین خاطرنشان کرد : باید به آموزش و پرورش نگاه ویژه شود تا از این طریق سرمایه های انسانی آموزش یابد.دولت به تنهایی نمی‌تواند در زمینه توسعه فضاهای آموزشی اقدام نماید و حضور مردم به ویژه خیرین در این امر بسیار موثر و تاثیرگذار است .در گذشته خیرین بیشتر در ساخت مساجد اقدام می کردند اما اکنون در زمینه مدرسه سازی نیز فعالیت داشته و به این مهم نیز اهتمام دارند.حضور خیرین در ساخت دانشگاه نیز بسیار موثر و تاثیر گذار خواهد بود.

پیش بینی تعهد700 میلیارد تومانی مدیر کل نوسازی استان

مدیرکل نوسازی مدارس هرمزگان در بیست و چهارمین جشنواره خیرین مدرسه استان هرمزگان: میزان مشارکت خیرین مدرسه ساز امسال به بیش از 700 میلیارد تومان می رسد.

سید فخرالدین هاشمی مدیرکل نوسازی مدارس هرمزگان در بیست و چهارمین جشنواره خیرین مدرسه استان ضمن قدردانی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی ، خیران مدرسه ساز ، آموزش و پرورش و ائمه جمعه استان گفت: با نگاهی گذار به مدرسه سازی طی چهار دهه اخیر متوجه می شویم از سرانه یک هزار مترمربع به ازای هر دانش آموز در سال 97 امروز به سرانه پنج و نیم متر مربع به ازای هر دانش آموز رسیده ایم.

وی با بیان اینکه هرچند که هنوز کمبودهایی در برخی از شهرها احساس می شود، افزود:عبور ما از سرانه متوسط کشوری حکایت از حرکت عظیم و جهادی در امر مدرسه سازی بوده است که مطمئنا نقش پررنگ خیرین مدرسه ساز در این زمینه بسیار تاثیرگذار بوده است.

مدیرکل نوسازی مدارس هرمزگان با اعلام اینکه دریکسال اخیر مشارکت خیرین مدرسه ساز بسیار چشمگیر بوده است، ابراز داشت: در یکسال اخیر 352 میلیارد و 500 میلیون تومان مشارکت خیرین در امر مدرسه سازی استان بوده که در ساخت 110 فضای آموزشی مشارکت داشتند. امسال نیز پیش بینی ما این است که میزان مشارکت خیرین مدرسه ساز به بیش از 700 میلیارد تومان در سطح استان برسد.

وی یکی از سیاست های جدی سازمان نوسازی مدارس کشور را علاوه بر افزایش کمی فضاهای آموزشی، توجه به کیفیت فضاها و معماری مدارس دانست و افزود: امروز مدارس نه فقط به عنوان یک فضای آموزشی بلکه به عنوان کانون تحول فرهنگی مورد توجه جدی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است.

خیرین سرمایه اجتماعی استان

آشوری نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم گفت:اگر نهضت مدرسه سازی در هرمزگان نمره خوبی می‌گیرد و در کشور برجسته می شود نتیجه خیرینی است که سرمایه اجتماعی هستند که پشتیبان این حرکت قرار گرفته‌اند.

آشوری اظهار داشت: اگر حرکتی در کشور بخواهد سامان پیدا کند باید سرمایه اجتماعی آن بسیار خوب باشد.توسعه در کشور نامتوازن است که به دلیل عدم توجه به آمایش سرزمینی و نیروی انسانی است.مدرسه نیروی انسانی مورد نیاز برای هر کشور را تربیت می‌کند و همه کشورهایی که پیشرفت کرده‌اند به بحث آموزش و پرورش خود توجه داشته و از این مکان مهم شروع کرده‌اند.

وی بیان کرد :در کنار مدرسه سازی باید به استعدادهای دانش آموزان مستعد توجه کرد چرا که دانش آموزانی که تربیت می‌شوند بایستی حمایت‌های لازم نیز از آنها صورت بگیرد.در نهضت مدرسه سازی حرکت خوبی صورت گرفته است ،در هر زمینه‌ای که نقصی وجود دارد خیرین می‌توانند حضور پیدا کرده و آن را رفع نمایند.

خیرین مدرسه‌ساز افتخار آفرینان هرمزگان در کشور

منصور آرامی نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی نیز در این جشنواره اظهار داشت: خیرین مدرسه‌ساز استان هرمزگان در کشور افتخار آفرین هستند و سرآمد در کشور قلمداد می شوند.در مناطق مختلف استان که امکانات کافی وجود ندارد شما حضور پیدا کرده و با ساخت مدرسه امکان تحصیل برای دانش آموزان فراهم نموده اید .

وی همچنین خاطرنشان کرد :مسئولان نوسازی مدارس در کشور نیز برای ساخت مدارس که با حضور خیرین صورت می‌گیرد حضور فعالی دارد.در استان هرمزگان همکاری خوبی بین آموزش و پرورش استان و نوسازی مدارس هرمزگان وجود دارد و شرایط به گونه ای رقم خورده است که خیرین با خیال راحت می توانند در این مناطق حضور پیدا کند .

وی با اشاره به اینکه دانش آموزان استثنایی استان نیز کارهای خوبی انجام می‌دهند گفت اگر کمبودی در ساخت فضای آموزشی برای این افراد نیز وجود دارد خیرین در آن حضور داشته و این فضاها را برای آنها ایجاد نمایند.مجلس نیز به موضوع ساخت مدرسه در کشور با حضور خیرین مدرسه ساز اهمیت زیادی می‌دهد و در سال آینده نیز به این مهم توجه بیشتری خواهد شد .

وی بیان کرد: اعتبارات پروژه‌های خیرساز باید بیش از پیش شود تا این پروژه ها به خوبی به اتمام برسد. اگر می خواهیم توسعه پایدار در کشور برقرار شود باید به بحث آموزش و ساخت های آموزشی توجه بیشتری شود و نواقصی که وجود دارد در این زمینه برطرف گردد.

ضرورت توجه صنایع بزرگی در استان هرمزگان  به مسئولیت های اجتماعی خود

احمد مرادی نماینده استان هرمزگان در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم با اشاره به اینکه خداوند دو موضوع و امانت در نزد انسان قرار داده است که یکی فرزند و دیگری مال است ،  خیرین دل و فکر بسیار بزرگی دارند که بخش اعظمی از مال خود که امانت خداوند نزد آنها است را به دانش آموزان هدیه می دهند.

وی گفت: مجلس شورای اسلامی در برنامه ششم توسعه دولت را مکلف کرده است که اگر خیرین ۵۰ درصد از پروژه را انجام داده‌اند باید دولت به سرعت مابقی کار را به سرانجام برساند و در کنار خیرین حضور پیدا کند. ظرفیت استان هرمزگان بیش از این است و بسیاری از خیرین که در استان وجود داشته گمنام هستند.

مرادی ابراز داشت: آموزش و پرورش و نوسازی مدارس باید از هرگونه حاشیه دور باشد چرا که حرکت آنها را کند و مختل می‌کند و به آموزش و تعلیم و تربیت آسیب وارد می‌کند. باید از داشته‌های خود حراست و قدردانی کنیم و امسال افرادی مانند مرحوم خطیبی زاده که کارهای بزرگ برای استان هرمزگان انجام داده است باید قدردانشان باشیم .

وی بیان کرد: تمام خیرین عمر و وقت و علاقه دنیایی خود را کنار گذاشتند و این خدمات بزرگ را به همنوعان خود انجام دادند که قابل ستایش هستند و کار بزرگی است.صنایع بزرگی در استان هرمزگان وجود داشته که جا دارد به مسئولیت های اجتماعی خود به ویژه ساخت مدارس استان، استاندارد سازی و ایمن سازی و تجهیز مدارس ورود کنند.