
دکتر قفلی در مراسم بهره برداری از مدرسه خیر ساز 18 کلاسه تبریزی در اصفهان ؛
مدرسه سازی افتخاری برای نسل آینده است
در آستانه ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) مدرسه خیر ساز ۱۸ کلاسه تبریزی در ناحیه ۵ اصفهان با حضور دکتر قفلی رئیس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور به بهره برداری رسید.
به گزارش خبرنگار جامعه خیرین مدرسه ساز کشور ، در آستانه ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) مدرسه خیر ساز ۱۸ کلاسه تبریزی در ناحیه ۵ اصفهان با حضور دکتر قفلی رئیس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور ،دکتر خان محمدی معاون وزیر و رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور ، دکتر ملا احمدی ئیس مجمع خیرین مدرسه ساز کشور و سید محمدرضا جعفری مدیر عامل و نجفی افشار معاون مدیرعامل جامعه خیرین مدرسه ساز کشور افتتاح شد.
مدرسه سازی افتخاری برای نسل آینده آینده است
دکترناصر قفلی، رئیس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور، در این مراسم با بیان اینکه مدارس خیرساز ویژگی خاص خودش را دارد، گفت: افرادی که در این مدرسه تحصیل کرده اند همه عاشق این هستند که مدرسه بسازند، چون مدرسه سازی خیر و برکتی دارد که تا قیامت می رسد و افتخاری برای نسل آینده خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه مدرسه سازی امروز یک فرهنگ و افتخار در جامعه است، گفت: اتباع افغان که به کشور ما پناه می آورند اگر تحصیل نکنند در آینده مشکلات زیادی خواهیم داشت، اما اگر تحصیل کنند برای جامعه ما مفید خواهد بود.
قفلی با بیان اینکه دولت به تنهایی نمی تواند مدارس مورد نیاز را بسازد، گفت: مدرسه سازی هزینه دارد، اما با مشارکت خیرین امکان ساخت مدرسه وجود دارد. اگر امروز امکان مالی داریم اما مدرسه نسازیم گناهکاریم و هرکسی به حد توان خودش باید در این زمینه کمک کند.
ساخت مدارس چند خیری
دکتر مجتبی ملااحمدی، رئیس هیئت مدیره مجمع خیرین مدرسه ساز استان اصفهان نیز با بیان اینکه دومین مدرسه چند خیری در ناحیه ۵ اصفهان احداث خواهد شد، گفت: اولین مدرسه چند خیری چند روز پیش در ناحیه ۶ کلنگ زنی شد.
توجه به اقتصاد مدرسه
خان محمدی، معاون وزیر و رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور در این مراسم اعلام کرد: خیرین در استان اصفهان هزار و صد میلیارد تومان برای مدرسه سازی اهدا کردند. وی با قدردانی از برگزاری بیست و چهارمین جشنواره خیرین مدرسه ساز استان اصفهان، گفت: در جشنواره بیست و چهارم در مدرسه ای حضور داریم که توسط خیر ساخته شده و می بینیم وقتی کاری توسط خیران انجام می شود ادامه دارد.
رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور افزود: دولت از خیرین عقب مانده، اما قطعا پروژه های نیمه تمام های منطقه در اولویت قرار می گیرد و خارج از اعتبارات استان نیز اعتباری تخصیص می دهیم تا پروژه های این منطقه به سرعت اجرا شود.
وی با اشاره به دغدغه خیرین در زمینه نگهداری مدارس، تصریح کرد: مدیران و دانش آموزان باید در نگهداری مدارس دقت کنند تا سال ها ماندگار شود. اداره کل آموزش و پرورش و نوسازی مدارس هم به اقتصاد مدرسه توجه کنند و مدارس حتما باید خودگردان شود تا این چالش برطرف شود.
خان محمدی خاطرنشان کرد: در قالب یک طرح جدید، خط اعتباری برای مشکلات چنین نقاطی باز می شود و قانونی نوشته شد تا املاک مازاد را با مدارس نوساز تهاتر کنیم که این موضوع در ناحیه ۵ هم می تواند نقطه عطف و راهگشا باشد. امیدوارم تا سه سال آینده در همین نقطه جشن حل مشکلات را بگیریم.
گفتنی است : صحبت و تعریف چند تن از دانش آموزان قدیمی مدرسه مرحوم ابوالقاسم تبریزی که امروز خود صاحب نوه بودند از خاطرات تحصیل خود در این مدرسه ، تچلیل از خانواده مرحوم تبریزی و نوه ایشان تبریزی بخشی از حواشی این این مراسم بود.
شایان ذکر است : مدرسه ماندگار تبریزی که در سال ۱۳۲۴ با همت مرحوم حاج ابوالقاسم تبریزی تاسیس شده بود، امروز پس از بازسازی مجدد افتتاح شد. این مدرسه در زمینی به مساحت ۳۷۰۰ مترمربع و زیربنای ۳۳۰۰ متر مربع با ۲۴۰۰ متر مربع محوطه سازی ساخته شده و شامل ۱۸ کلاس درس، اتاق اداری، آزمایشگاه، کتابخانه و سالن چند منظوره است.