
بیست و چهارمین جشنواره خیرین مدرسه ساز استان سمنان برگزار می شود
بیست و چهارمین جشنواره خیرین مدرسهساز استان سمنان با حضور مدیر عامل جامعه خیرین مدرسه ساز کشور ، رئیس و اعضای مجمع خیرین مدرسه ساز استان سمنان و جمعی از خیرین برگزار شد.
به گزارش خبرنگار جامعه خیرین مدرسه ساز کشور ، نرجس دختر ۱۲ ساله روشندل از جمله مهمانان این جشنواره بود که دلش دستگاه خواندن و خط بریل با قیمت حدود ۴۰ میلیون تومان میخواست و از خیران امیدیاری داشت.
سلام بر شما که دعاهای شبانه و نجوا کودکانه من با ستارگان میشنوید، شما فردای روشن برایمان ارزو دارید، جنگل سرسبزتر، آسمان آبیتر میخواهید، برق چشمانتان در مدرسهسازی خیرهکننده است، شما معمار محبت و برجساز مهربانی هستید. نگاه پرمهر خداوند بر دستان شما افتاد تا در ایران عزیز مدرسه چوبی و گلی نباشد.
روزبه فاضلی تنها مهمان خیر مدرسهساز شاهرودی مقیم کشور هلند بود آرزو داشت ادامه دهنده راه مادر مهربانش در مدرسهسازی باشد و بتواند اکنون که دیگر روح مادرش آسمانی شده بتواند راه او را ادامه دهد.
یکی دیگر از خیران اظهار داشت: مدرسهسازی خدمت به وطن و اوج وطندوستی است که آرامش روح و روان را به فرد هدیه میدهد، چرا که این کار خیر به ترسیم آینده کشور و نسل آینده میتواند کمک کند.
وی اضافه کرد: هیچ لذتی بالاتر از این نیست که بتوان با مهیا ساختن شرایط آموزش به رویاهای شیرین کودکانی که آیندهساز مملکت هستند و استعداد دارند جامه عمل پوشاند و کاری کرد که نبود فضای آموزشی مانع از علم آموزی آنان نشود.
وی ادامه داد: فرهنگ مدرسهسازی باید در جامعه ترویج شود و مردم بدانند اگر میخواهند کشورشان پیشرفت کند و در عرصههای جهانی حرفی برای گفتن داشته باشد باید پایههای آموزشی تقویت شود و برای تقویت پایههای آموزشی کمک خیران اجتنابناپذیر است.
این خیر مدرسهساز با اشاره به شعری از استاد سخن سعدی شیرازی مبنی بر اینکه «نام نیکو گر بماند ز آدمی، به کزو ماند سرای زرنگار» بیان کرد: آموزش و ارتقای فرهنگ موجب پویایی جامعه و زدوه شدن آسیبهای اجتماعی از چهره جامعه میشود و از این رو کمک به آموزش و اعتلای فرهنگ با گسترش فضای آموزشی ثواب دنیا و آخرت را به همراه دارد.
هزینهکرد ۶ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومانی در امر مدرسهسازی با همراهی خیران
جعفری مدیرعامل مجمع خیران مدرسه ساز کشور گفت: بیش از 6 هزار و 300 میلیارد تومان اعتبار توسط خیران مدرسه ساز کشور برای امر مدرسه سازی تخصیص یافته است.
وی با یادآوری اینکه خداوند متعال در قرآن کریم میفرماید، مال و فرزندان خود را به باقیات و صالحات تبدیل کنید که قطعا ارزشمند خواهد بود، ادامه داد: توفیق استفاده از مال و ثروت در مسیر ارزشمند و درست آن، نصیب همگان نمیشود که خیران باید از این بابت شکرگزار خداوند باشند.
وی بیان کرد: مدرسه محل رشد و تعالی آینده سازان این کشور است و خیران بزرگوار توفیق اینمهم را بدست آوردهاند.
مدیرعامل مجمع خیران مدرسه ساز کشور افزود: پنج هزار طرح در دست اجرا به وسیله خیران مدرسه ساز استان در کشور وجود دارد.
استاندار سمنان نیز در جشنواره خیران مدرسهساز استان سمنان گفت: هماکنون ۹۱ مدرسه با ۵۷۴ کلاس درس با اعتبار افزون بر ۱۳۶ میلیارد تومان در استان توسط خیران مدرسه ساز در حال ساخت است.
سیدمحمدرضا هاشمی اظهار داشت: مجمع خیران مدرسه ساز، وسیع ترین و بزرگترین سازمان مردم نهاد در کشور است که بسیار زیبا درخشیدند.
وی ادامه داد: بیش از ۳۰ درصد دانش آموزان کشور در فضاهایی که توسط خیران مدرسه ساز ساخته شده در حال تحصیل هستند که شامل دورترین و محروم ترین نقاط نیز می باشد.
وی افزود: در حوزه آموزش و پرورش هزینه کرد اعتبارات، سرمایه گذاری برای توسعه و پیشرفت آینده کشور است.
هاشمی تاکید کرد: خیران مدرسه ساز، اداره کل آموزش و پرورش و اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس، سه ضلع مثلث پیشرفت امر مدرسه سازی و آموزش است.
وی یادآور شد: بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل طرحهای نیمه تمام آموزشی و مدرسه سازی استان سمنان مصوبه سفر رییس جمهور اختصاص یافت که در این مسیر گام بر می داریم.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان سمنان گفت: تکمیل طرحهای نیمه تمام و تجلیل از خیران مدرسهساز طی یکسال گذشته محور بیست و چهارمین جشنواره خیران مدرسهساز این استان است.
امیرحسین قزوینیان افزود: ابراز داشت: خیران ۳۵ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان تعهد کردند که از این مقدار ۶۹ درصد تعهد با میزان ۲۴ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان محقق شد.
وی ادامه داد: ۹۱ طرح از سوی ادارهکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان سمنان در دست ساخت است که از این تعداد ۴۹ طرح با مشارکت خیران اجرا میشود.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان سمنان خاطر نشان کرد: ساخت مدرسه برای بیماران اوتیسم با مشارکت خیران در دست پیگیری است.
وی یادآور شد: استان سمنان ۶۱۷ خیر مدرسهساز شامل ۱۳۳ زن، ۳۴۳ مرد و ۱۴۱ موسسه دارد.
وی با بیان اینکه تکمیل طرحها نیازمند یکهزار و ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار است، تصریح کرد: استفاده ظرفیت خیران برای تکمیل طرحها ضروری است، چرا که استفاده نکردن از این ظرفیت سبب طولانی شدن زمان اجرا میشود.
قزوینیان اضافه کرد: ۴۴ مدرسه ۲ نوبته در شهرستانهای سمنان و شاهرود وجود دارد و برای رفع این شرایط تسریع در ساخت مدرسه ضروری است.
علیاصغر جمعهای رییس مجمع خیران مدرسهساز استان سمنان نیز در بیست و چهارمین جشنواره خیران مدرسهساز استان سمنان تاکید کرد: خیران همراهی کنند تا یک مدرسه برای بیماران اوتیسم در سمنان ساخته و این خلا آموزشی رفع شود.