مال و فرزندانتان زینت زندگی دنیاست ولیکن اعمال صالح که تا قیامت باقی‌ست، نزد پروردگارت بسی بهتر و عاقبت آن نیکوتر است.

(( سوره کهف آیه ۴۶ ))

  • سه‌شنبه, ۰۲ اردیبهشت ۱۴۰۴
logo logo
تاریخ انتشار: ۰۵:۰۲:۲۳ - ۱۴۰۱/۰۷/۱۹
چاپ
کد خبر: ۳۷۶۲

پنجاه و دومین جلسه هیات مدیره جامعه خیرین مدرسه ساز کشور برگزار شد

باحضور رئیس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور ،

پنجاه و دومین جلسه هیات مدیره جامعه خیرین مدرسه ساز کشور برگزار شد

پنجاه و دومین جلسه هیات مدیره جامعه خیرین مدرسه ساز کشور صبح امروز 19 مهر ماه سال 1401 به ریاست دکتر قفلی و باحضور اعضای هیات مدیره ، سرپرست مشارکت های نوسازی مدارس کشور و رئیس کمیسیون مدرسه یاری در محل جامعه برگزار شد.


به گزارش خبرنگار جامعه خیرین مدرسه ساز کشور ، پنجاه و دومین جلسه هیات مدیره جامعه خیرین مدرسه ساز کشور ،صبح امروز19 مهرماه سال 1401 در محل جامعه خیرین  به ریاست دکتر ناصر قفلی رئیس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور ، مهندس جعفری مدیر عامل ، حاج اکبر ابراهیمی نماینده وزیر آموزش و پرورش ، خانم صادقی سرپرست مشارکت های مردمی سازمان نوسازی مدارس کشور ، نوید ادهم رئیس کمیسیون مدرسه یاری و اعضای هیات مدیره ( آقایان؛ شاه حسینی ،رادمنش ، شاهسوارانی ، دکتر ملا احمدی ، دکتر میر باقری ، مهندس قلم چی ) برگزار شد .

در ابتدای این جلسه خانم مهندس دانشمهر دبیر جلسه بخشی از رویدادهای بین جلسه  پنجاه و یکم و پنجاه و دوم را ارائه داد که از آن جمله می توان به ، ( حضور رئیس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور در  جشن تجلیل از رتبه های برتر کنکور سراسری توسط بنیاد قلم چی ، دیدار دکتر قفلی با سید حسن طباطبایی خیر مدرسه ساز ، امضا تفاهم نامه ساماندهی 110 مدرس کانکسی ، حضور رئیس و مدیر عامل جامعه خیرین مدرسه ساز کشور در شبکه آموزش، مشارکت جامعه خیرین مدرسه ساز کشور در ساماندهی مدارس کانکسی و سنگی ، ساختمان بنیاد نیکوکاری حاج اکبر ابراهیمی تبدیل به مدرسه شد و ...) اشاره کرد .

وی سپس مصوبات جلسات پنجاه و یکمین جلسه هیات مدیره جامعه خیرین مدرسه ساز کشور را قرائت کرد  و گزارشی از موارد اجرا شده را مطرح نمود .

 مهندس جعفری مدیر عامل جامعه خیرین مدرسه ساز کشور در ادامه ، ضمن خوشامدگویی به اعضای هیات مدیره و تبریک هفته وحدت و میلاد رسول اکرم ( ص) ، با موضوع ( پیگیری مصوبات پنجاه و یکمین ، ارائه گزارش مدرسه یاری ، ارائه گزارش فضاهای آموزشی استان سیستان و بلوچستان توسط مدیر عامل این مجمع ، انتخاب رئیس کمیسیون بانوان ، و ... ) جلسه وارد دستور کار کردند .

وی ادامه داد : برخی از کمیسیون ها در هیات مدیره جدید شکل نگرفتند و متاسفانه خیلی فعال نیستند که از آن جمله می توان به کارگروه بین الملل اشاره کرد .

وی به طرح «شهید دانش آموز رضا پناهی» با هدف جمع آوری و ساماندهی مدارس سنگی و کانکسی و با اولویت مدارس سنگی خشکه چین ، اشاره کرد و گفت : در این خصوص بخشنامه ای به مجامع ارسال شده که همکاری لازم را در این خصوص انجام پذیرد چرا که با اجرای این طرح خیرین می توانند با مشارکت مبلغ 200 تا 300 میلیون مدرسه بسازند.

شاهسوارانی عضو هیات مدیره ، در ادامه این جلسه به مشکلات استان مازندران  اشاره کردو گفت :  متاسفانه مدیر کل نوسازی و مدیر کل آموزش و پرورش  ما در این استان سرپرست هستند که این امر می تواند در روند کار مجمع تاثیر گذار باشد که از نماینده وزیر  آموزش و پرورش حاج اکبر ابراهیمی درخواست داریم این موارد را پیگیری نماید .

وی بیان کرد : مشارکت و حضور خیرین در اداره مدارس خود می بایست مورد توجه قرار گیرد و در این خصوص راهکاری اندیشیده شود .

رادمنش دیگر عضو هیات مدیره( رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز استان یزد)  نیز اظهار داشت : 134 پروزه در یزد داریم که خیر سهم خود را انجام داده و منتظر اعتبارات دولتی هستیم ، در نظر داریم همایشی در نیمه اول اسفند به نام همایش خیرین یزدی ( با موضوع تقدیر از خیرین ) در تهران برگزار نماییم .

دکتر ملا احمدی عضو هیات مدیره ( رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز استان اصفهان )   نیز در ادامه بیان کرد : شرح وظایف که برای مدیر عاملین ابلاع شد موجب گلایه در برخی از مجامع شده که معتقد بودند می بایست در این خصوص جلسه ای تشکیل می شد ،

وی با تاکید بر اینکه  بزرگترین محموله آموزشی در استان اصفهان در بین مدارس محروم استان توزیع شد اظهار داشت  : حضور دکتر رخشانی مهر در جلسات هیات مدیره الزامی است که می بایست به این امر توجه شود .

دکتر میر باقری عضو هیات مدیره ( رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز استان شیراز ) در ادامه  تصریح کرد: متاسفانه  در استان فارس نیز مدیر کل نوسازی حکم سرپرستی دارند که این استان را با مشکلاتی مواجه کرده است .

وی اذعان داشت : برگزاری شش همایش در شش استان  انتخاب پیمانکاران مربوط خیرین در  سازمان نوسازی مدارس  با نظارت مجامع خیرین در کشور باشد،

حاج اکبر ابراهیمی در ادامه به تغییر نام برخی از مدارس خیر ساز اشاره کردو افزود : متاسفانه ،مدرسه ای در رودهن به نام  برادر شهیدم اسمش تغییر یافته که  این کار با توجه به مصوبات آموزش و پرورش درست نیست و می بایست پیگیری شود .

در این جلسه خانم دکتر فاطمه مهاجرانی به اتقاق، آرا اعضای هیات مدیره جامعه خیرین مدرسه ساز کشور به عنوان رئیس کمیسیون امور بانوان منصوب و مقرر شد در این راستا از ظرفیت های مابقی بانوان خیر نیز استفاده شود.

مهندس قلم جی در ادامه به شورای مشورتی اشاره کرد و گفت: بهتر است طرحی در این راستا تدوین شود و از صاحبان اندیشه ،فکر ، پول نفوذ، وزن و اعتبار اجتماعی در این شورا  استفاده شود .

خانم دکتر  صادقی سرپرست دفتر  مشارکت های مردمی سازمان نوسازی مدارس کشور نیز افزود :  قراراست جشنواره  تکریم از خیرین ، همایش بانو دومی ها ، جشنواره متمکنین مقیم استانها ، همایش ملی تکریم از خیرین در پاییز توسط سازمان نوسازی مدارس کشور برگزار شود که  از جامعه خیرین می خواهیم همکاری های لازم را در این خصوص انجام شود.

دکتر نوید ادهم رئیس کمیسیون مدرسه یاری در ادامه گزارشی از اهم فعالیت های این کمیسیون ارائه دادو گفت : بیش از 40 جلسه در این کمیسیون به صورت مرتب تشکیل شده که دکتر قفلی و مهندس جعفری در اکثر جلسات ما حضور داشتند .

وی ادامه داد : مدرسه یاری رسالت خود را در بحث نرم افزاری آموزشی و پرورش قرار داده  و این سیستم زیر نظر جامعه خیرین و با هماهنگی آموزی و پرورش فعالیت می کند .

وی اذعان داشت :  این کمیسیون با دو هدف  ارتقا کیفیت آموزش و پرورش و اعدالت آموزشی فعالیت می کند و با کار گروهای توانمند سازی ،  خواهر خواندگی و  تجهیزات و امکانات   تشکیل شده با برخی از ارگان ها و افراد صاحب نفوذ ارتباط برقرار کردیم و در همکاری هستیم .

رئیس کمییسون مدرسه یاری ادامه داد : مدرسه یاری در سه پایه آموزش و پرورش ، جامعه خیرین و سازمان نوسازی استوار است که متاسفانه در هر  سه مشکلاتی وجود دارد 

وی بیان کرد : آیین نامه مدرسه یاری رادر شورای عالی به تصویت رساندیم  و با  امضا رئیس جمهور به اجرا در خواهد آمد و این کمیسیون در حال حاضر در 15 استان دایر بوده و ما بقی استانها در درست تعامل هستیم .

وی افزود : نشست خیرین مدرسه یار هفته اینده 28 مهرماه ، در اردوگاه شهید باقری تهران برگزار می شود که از اعضا خواهش می کنیم در این نشست حضور داشته باشند .

دکتر نوید ادهم گفت : سایتی در این خصوص راه اندازی کردیم که تمام اطلاعات موجود در آن گنجانده شده که دوشنبه این هفته راه اندازی خواهد شد.

وی در خاتمه مواردی را به عنوان پیشنهاد مطرح کرد و از آن جمله می توان به موارد فوق اشاره کرد.( اعضای هیات مدیره بیش از گذشته در بحث مدرسه یاری مشارکت نمایند ، در سفرهای استانی در خصوص مدرسه یاری صحبت بفرمایید تا همه استان ها این کمیسیون را راه اندازی نمایند ، تامین منابع برای جذب کارمندبرای این کمیسیون )

شهرکی مدیر عامل مجمع خیرین استان سیستان و بلوچستان که در این جلسه حضور داشتند تصریح کرد : متاسفانه برخی از  مجامع به سمت دولتی شدن و موازی کاری  در حرکت است که باید نگاه منتقدگرانه به این مسائل داشته باشیم .

وی افزود : امروز نرخ رشد جمعیت در این استان 7 برابر کل کشور است و بازماندگان تحصیل در حاشیه شهر زاهدان آمار چشمگیری دارد که به رقم بیش از 3 هزار دانش آموز می رسد.

وی در خاتمه به مشکلاتی اعم از ، نبود نیرو در آموزش و پرورش استان ، کمبود فضای آموزشی با توجه به نرخ رشد جمعیت و .. اشاره کرد.

دکترعلی کیخا رئیس دانشگاه فرهنگیان سیستان و بلوچستان گفت : در سال 1405 هجده هزار،  کمبود معلم  داریم و رشدجمعیت دانش آموزی در استان سیستان وبلوچستان در سال 1410 به بیش از یک میلیون نفر خواهد رسید که به سرعت در حال افزایش است .

وی خاطر نشان کرد :نبود امکانات لازم در دانشگاه  فرهنگیان ، نبود نیروی لازم در آموزش و پرورش و ... از دیگر مشکلات این استان است .

 

نزاکت اللهیاری