چاپ
کد خبر: ۳۶۴۵

مدرسه ۶ کلاسه بنیاد قلمچی در شهرستان قصرقند افتتاح شد
چهلوسومین مدرسه بنیاد قلمچی برای دانشآموزان استان سیستانوبلوچستان، امروز چهارشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۱ در محله کورسر شهرستان قصرقند افتتاح شد.
به گزارش روابط عمومی بنیاد علمی آموزشی قلم چی ،این مدرسه که ظرفیت میزبانی از ۳۶۰ دانشآموز در دو نوبت را دارد، با زیربنای ۷۵۴ مترمربع فضای آموزشی، در ۲ طبقه، شامل ۶ کلاس درس، اتاقهای اداری و سالن چندمنظوره است.
میثم لکزایی مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستانوبلوچستان در گفتوگویی بیان کرد: آموزش زیربنای توسعه است بنابراین مهمترین کمک در هر منطقهای برای رسیدن به توسعه، ایجاد زیرساختها و شرایط مطلوب و مناسب برای تحصیل دانشآموزان است.
وی با اشاره به اینکه سیستانوبلوچستان رشد بالای جمعیت دانشآموزی را در میان سایر استانها دارد، افزود: این استان در حوزه مدرسهسازی کانون توجه خیرین قرار گرفته و بنیاد قلمچی نیز با ساخت، هوشمندسازی و تجهیز مدارس، حضور پررنگی در توسعه آموزش این استان داشته است.
وی با تاکید بر اهمیت تکمیل ساخت مدرسه قصرقند گفت: با توجه به عدم فضای آموزشی مناسب در منطقه کمبرخوردار قصرقند، دانشآموزان برای سال تحصیلی جدید میتوانند از این مدرسه جدید بهرهمند شوند.
در ادامه حسنعلی میرعبدی مدیرکل آموزش و پرورش استان گفت: در مناطقی مانند قصرقند، عمدهترین مشکل، کمبود فضای آموزشی برای مقطع متوسطه اول است که با توجه به پراکندکی نامتعارف روستایی و مسافت طولانی تا شهر، همین موضوع موجب ترک تحصیل این دانشآموزان میشود.
وی با بیان اینکه حل مشکلات در مسیر آموزش، موجب کاهش معضلات اجتماعی و فرهنگی استان خواهد بود، افزود: مدرسه جدید، بخشی از نیاز دانشآموزان مقاطع ابتدایی و متوسطه اول این شهر و روستاهای اطراف را به فضای آموزشی مرتفع میسازد.
مراسم افتتاح مدرسه بنیاد قلمچی در قصرقند با حضور مدیرکل و مسئولان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستانوبلوچستان، مدیر و مسئولان آموزشوپرورش و فرماندار قصرقند، واقف و متولی و مسئولان نمایندگیهای بنیاد قلمچی (محمدرضا قنبری از ایرانشهر، ناصر درخشانی از چابهار و شهنظر بلوچی از نیکشهر) و همکاران تهران، برگزار و به هر یک از دانشآموزان پکیج لوازمالتحریر اهدا شد.
به گفته صابر فتاحی مسئول نظارت بر پروژه های مدرسهسازی، تاکنون ۳۰۰ مدرسه ساخته یا تکمیل شده توسط بنیاد قلمچی به بهرهبرداری رسیده است؛ با احتساب این پروژه، ۲۸۲ مدرسه (۲۱۴ مدرسه روستایی و ۶۸ مدرسه شهری) شامل ۹۸۴ کلاس درس از موارد یادشده بهطور رسمی افتتاح شده است.