مال و فرزندانتان زینت زندگی دنیاست ولیکن اعمال صالح که تا قیامت باقی‌ست، نزد پروردگارت بسی بهتر و عاقبت آن نیکوتر است.

(( سوره کهف آیه ۴۶ ))

  • چهارشنبه, ۰۹ آبان ۱۴۰۳
logo logo
تاریخ انتشار: ۰۷:۰۸:۲۴ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۶
چاپ
کد خبر: ۳۳۵۱

دبیرستان ۱۲ کلاسه طبرستان (مصلی‌نژاد) نوشهر افتتاح شد

با حضور وزیر آموزش و پرورش و رئیس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور ،

دبیرستان ۱۲ کلاسه طبرستان (مصلی‌نژاد) نوشهر افتتاح شد

دبیرستان دخترانه متوسطه دوم طبرستان اهدایی بنیاد فرهنگی مصلی‌نژاد در نوشهر، با حضور وزیر آموزش و پرورش ، رئیس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور و دکتر مصلی نژاد خیر نیک اندیش به بهره برداری رسید.


به گزارش خبرنگار جامعه خیرین مدرسه ساز کشور ، 

 دبیرستان دخترانه متوسطه دوم طبرستان اهدایی بنیاد فرهنگی مصلی‌نژاد در نوشهر، با حضور یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش، دکتر ناصر قفلی رییس جامعه خیرین مدرسه‌ساز کشور، مهندس جعفری مدیر عامل ، دکتر فاطمه مهاجرانی معاون پشتیبانی و برنامه ریزی مشارکت های مردمی سازمان نوسازی مدارس کشور ،  خیر نیک اندیش دکتر عباس مصلی‌نژاد، معاونان وزیر آموزش و پرورش، نماینده مردم نوشهر و چالوس، امام جمعه نوشهر، مدیرکل آموزش و پرورش مازندران، مدیر عامل مجمع خیرین استان مازندران و دیگر مسئولان افتتاح شد.

عمده مشکلات ما، فرهنگی است نه اقتصادی

دکتر عباس مصلی نژاد در آیین افتتاحیه این دبیرستان گفت: من دوست دارم درخصوص تغییر یا  changing با شما حرف بزنم. ثروت بالایی در کشور ما وجود دارد و ما در کشور خود که دقت می‌کنیم می‌بینیم بخش عمده مشکلات ما فرهنگی است نه اقتصادی چون حدود ۵ درصد ثروت دنیا در ایران قرار دارد.

مدیر بنیاد مصلی‌نژاد در ادامه به جایگاه مهم خانواده در جامعه اشاره کرده و با بیان اینکه بسیاری از نگرش و دانشی که دانش‌آموز می‌گیرد از خانواده است، خاطرنشان کرد: تراکم دانش‌آموزان در کلاس بسیار مهم است. در یک کلاس ۲۵ نفره، هر دانش‌آموز از نظر شرایط  فرهنگی متفاوت است و معلمی که برای آموزش به این کلاس می‌رود باید دانش لازم برای برخورد با این افراد متفاوت را داشته باشد.

دکتر مصلی‌نژاد ادامه داد: برای همین ضرورت تغییر است که احساس می‌کنم ما به وزیری نیاز داریم که ساختار آموزش و پرورش را متحول کند. عمده مشکلات کشورهای جهان سوم مشابه هم است و امیدوارم کشور ما هم از جمع کشورهای جهان سومی جدا شود و به کشورهای توسعه‌یافته بپیوندند.

این خیر نیک‌اندیش با اشاره به نیاز مبرم به تحول نگرش‌های فرهنگی افراد جامعه، تصریح کرد: ما باید امید به زندگی را در مردم افزایش بدهیم تا افراد خود را در زندگی پیدا کنند و الگوهای خود را تغییر دهند و تحرک شغلی و تحرک محیطی داشته باشند.

کار خیر الگوی فرزندان و آینده‌سازان این کشور خواهد بود

یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش در ادامه  با اشاره به اینکه کار خیر الگوی فرزندان و آینده سازان این کشور خواهد بود، گفت :چنین اقداماتی دانش‌آموزان را به کار خیر هدایت می‌کند و نسل فرزندانی که در این مدرسه درس می‌خوانند در آینده خود نیز فعال در کار خیر خواهند شد.

وی ضمن قدردانی از مدیران استان و شهرستان، جامعه خیّرین مدرسه ساز کشور و استان و همکاران اداره‌کل آموزش و پرورش مازندران، خاطرنشان کرد: من از مدیران بنیاد مصلی نژاد و شخص دکتر مصلی‌نژاد تشکر ویژه دارم که دست به چنین اقدامات ارزشمندی زدند. این اقدام ارزشمند نشان دهنده فرهنگ غنی مردمی است که ریشه‌های اعتقادی و باورهایشان براساس دین مبین اسلام است.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه کار خیر الگوی فرزندان و آینده سازان این کشور خواهد بود، ادامه داد: چنین اقداماتی دانش‌آموزان را به کار خیر هدایت می‌کند و نسل فرزندانی که در این مدرسه درس می‌خوانند در آینده خود نیز فعال در کار خیر خواهند شد و این برکت بزرگ است.

وی برای همه دانش‌آموزان و معلمان این دبیرستان دخترانه موفقیت و کامیابی آرزو کرد.

توسعه هنرستان ها و مهارت آموزی از اهم برنامه های جامعه خیرین مدرسه ساز کشور 

دکتر ناصرقفلی رئیس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور در ادامه این مراسم اظهار داشت : دکتر مصلی نژاد همواره منشا کارهای  خیر است و بیش از 100 مدرسه در سراسر کشور به بهترین نحو ممکن احداث و تجهیز نموده و در اختیار دانش آموزان قرار داده است .

وی به بحث مهارت آموزی دانش آموزان اشاره کردو اظهار داشت : توسعه هنرستان ها و توجه به مهارت آموزی از اهم برنامه های جامعه خیرین مدرسه ساز کشور است .

شایان ذکر است : این دبیرستان دخترانه به همت بنیاد فرهنگی مصلی‌نژاد ، در ۳ طبقه با اسکلت بتنی و  در مساحت ۱۸۰۰ مترمربع ساخته شده است و تمام هزینه آن به  همت خیّر و با تلاش دکتر مصلی نژاد تامین شد.

گفتنی است :مساحت زمین این مدرسه ۴۰۰۰ مترمربع به شرح زیر است: ساختمان آموزشی (۱۸۰۰ مترمربع)، موتورخانه و وضوخانه (۱۲۰ مترمربع)، سرایداری (۷۰ مترمربع)، دیوارکشی (۷۰۰ متر)، محوطه سازی (۳۰۰۰ مترمربع)، کتابخانه (۷۰ مترمربع)، کافی شاپ (۴۰ مترمربع)، آزمایشگاه (۹۶ مترمربع)، نمازخانه (۷۰ مترمربع).
 
نزاکت اللهیاری